Sol kasığımda da sürekli bir ağrı var acaba bundan kaynaklı olabilir miSagol benim ikinci hamileligim canim ama ilk bebek belirtiler ayniydi adetime 10 gun vardi anlamistim sonra ilk testimi adete 2 gun kala yaptim resim brakiyorum buraya4 gun gecikmeden sonra doktruma gittim o gun izinliymis devlet hastanesine gittm bende sirf meraktan doktor bana hamile degilsin dedi ama ben biliyordum doktorla tartistim bana nekadar test yaparsan yap hamilelik yok dedi onun inadina ayni gun bir test dha yaptim yuzune de soyledim zaten 4 gun daha bekledim kendi doktoruma gitim keseyi gorduk sukur simdi de 15 haftamizdayiz rabime binlerce sukur okadar olumsuzla ragmen olusumla biz bir birimize sikica sarildik Kavusacagimizin gununu iple cekiyoruz allahim isteyen her bir kadina bu guzel duyguyu yasatmayi nasip etsin insallah
Cok dogru demissin. Tibben mibben bilmem ben.Allah ol der ve olur tibben mibnen anlamam benn allah saglik uzun omur versinkendim sahid oldum oyle internetten fln okuduma inanmam Doktorlar bile bunu soyluyor kendi annem bile bana hamileyken her ay adet gormus
Çok fazla uyumaya başladım kasık be bel ağrim meme hasasiyetim başlamışti ki benim 1/2 gün varken adete başliyordu bunlar ordan anladım ve hemen folik asit kulanmaya basladim agir kaldirmamaya fln hisediyordum var oldugunu ve o ilk gunden beri erkek hisediyorum doktorum pazartesi erkege benziyor dedi hani ben kiz erkek ayrimciligi yapmam once saglik diyorum ama hislerim beni yaniltmadi erkek annnesi olacagim insallahÇok sevindim vallaa peki ilk belirtileriniz neydi ki ? Nasıl anladınız o kadar erken maşallah vallaa
Olabilir canim bende hep saga kasigimda agri hisediyordum hamileligimin 8/9 haftasina kadarda hep agri vardi ama diyorum ki valla saglikli gelsin de agriya fln herseye katlanirim ben bu mutlulugu cok bekledimSol kasığımda da sürekli bir ağrı var acaba bundan kaynaklı olabilir mi
Bence onlar seçilmiş kadınlarErtesi gün hapı hamile kalmamak için alınıyor. Yani hamilelik istese o hapı almazdı.Üstelik az olmakla birlikte hamilelikten sonra da regl gören kadınlar var
Yaa canım hep hayalim bende evlat ayırmam ama erkek olsun ilk evladım isterdim bide hep şey derler sol kasık agrısı kızÇok fazla uyumaya başladım kasık be bel ağrim meme hasasiyetim başlamışti ki benim 1/2 gün varken adete başliyordu bunlar ordan anladım ve hemen folik asit kulanmaya basladim agir kaldirmamaya fln hisediyordum var oldugunu ve o ilk gunden beri erkek hisediyorum doktorum pazartesi erkege benziyor dedi hani ben kiz erkek ayrimciligi yapmam once saglik diyorum ama hislerim beni yaniltmadi erkek annnesi olacagim insallah
Umutlanma canim cunku hersey kafada bitiyor stres sikinti yapma unut hatta gunu fln geldiginde anlarsin ben her ay bekliyorsum hep sonuc husran 2 defa aynisi yasadim esimde hani cocuk yapma piskolojinne yatmadik oyle zevk icindi hic beklemiyordum hop hamile kaliyorum buna inaniyorum ki hersey beginde bitiyor herseyden once rahat ol insallah goynunden gecen neyse o olur senin icin canimYaa canım hep hayalim bende evlat ayırmam ama erkek olsun ilk evladım isterdim bide hep şey derler sol kasık agrısı kız
Sağ kasık erkek diye
benimde yumurtlamadan çatlamadan beri hep şiş göğüslerim hala şiş , içinde değişik bir his de var ama umutlanmakta istemiyorum
Amin inşallah canım bende İlk ay çok stres yapmıştım bu ay hiç umursamadım tadını çıkarttımUmutlanma canim cunku hersey kafada bitiyor stres sikinti yapma unut hatta gunu fln geldiginde anlarsin ben her ay bekliyorsum hep sonuc husran 2 defa aynisi yasadim esimde hani cocuk yapma piskolojinne yatmadik oyle zevk icindi hic beklemiyordum hop hamile kaliyorum buna inaniyorum ki hersey beginde bitiyor herseyden once rahat ol insallah goynunden gecen neyse o olur senin icin canim
Insallah buraya yaz canim sonucu bende merak ettim insallah bebis seninledirAmin inşallah canım bende İlk ay çok stres yapmıştım bu ay hiç umursamadım tadını çıkarttımyarın felan olmam lazım inşallah nasip olur
Oooooo, ne guzel bi mesaj varmis burdaaaaaaaÇok fazla uyumaya başladım kasık be bel ağrim meme hasasiyetim başlamışti ki benim 1/2 gün varken adete başliyordu bunlar ordan anladım ve hemen folik asit kulanmaya basladim agir kaldirmamaya fln hisediyordum var oldugunu ve o ilk gunden beri erkek hisediyorum doktorum pazartesi erkege benziyor dedi hani ben kiz erkek ayrimciligi yapmam once saglik diyorum ama hislerim beni yaniltmadi erkek annnesi olacagim insallah
İnsallah canim allahim isteyen ve gercekten anne olabilecek kadinlara nasip etsin herkeze demeyecegim cunku herkez bunu hak etmiyor malesefOooooo, ne guzel bi mesaj varmis burdaaaaaaaRabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin insaallah
Dimi kuzum? Nelerini okuyoruz goruyoruz .gecenlerde vardi, 3kizi varmis bayanin,4.yude ultrason da dr kiz deyince, dr.nin odasi dònmùs dònmùş basina yikilmis. Sebep: millet 4.de kiz diyecekmis, ne diyecekmis millete, nasil bakacakmis esinin ve esinin ailesinin yuzune.Sirf ban yememek icin cewap yazmadim bu konuyaİnsallah canim allahim isteyen ve gercekten anne olabilecek kadinlara nasip etsin herkeze demeyecegim cunku herkez bunu hak etmiyor malesef
Işte bu yuzden herkeze demiyorum canimDimi kuzum? Nelerini okuyoruz goruyoruz .gecenlerde vardi, 3kizi varmis bayanin,4.yude ultrason da dr kiz deyince, dr.nin odasi dònmùs dònmùş basina yikilmis. Sebep: millet 4.de kiz diyecekmis, ne diyecekmis millete, nasil bakacakmis esinin ve esinin ailesinin yuzune.Sirf ban yememek icin cewap yazmadim bu konuyabu haketmeyenlerden birtanesi iste.
Amin gùlùmIşte bu yuzden herkeze demiyorum canimmalesef var boyleleri allahin verdigine bile karsi gidiyorlar evlat evlattir kiz erkek ayrimciligi yapiyolar ya ya da duzgun anne baba olmuyorlar o cocuklar perisan oluyor canim gidiyo tvde haberlerde cocuklarla ilgili haber gorunce cekiyorum izlemeden izlersem agliyorum allahim anne babaligi yapana evlat kiymeti bileme nasipp etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?