- 25 Mayıs 2015
- 981
- 652
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Hayir çok erkenMerhaba hanımlar benim adetime 10 gün var en son adetim gittikten sonra ilk 2 gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ama sonrasında hiç olmadı yumurtlama gününde falan olmadı ve iki gündür benim akıntım çok arttı ve bugünde göğüslerimde hafif bir sızı var dokununca yan tarafları ağrıyor test yapsam idrar testi için hep erken yazıyor nette hastaneyede bu ara gidemem sizce adetime 10 gün kala hamilelik belirtisi hemen farkedilir mi ?
daha 10 Var adete niye evham yaptin belle bakalım hamilelik istiyormusunMerhaba hanımlar benim adetime 10 gün var en son adetim gittikten sonra ilk 2 gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ama sonrasında hiç olmadı yumurtlama gününde falan olmadı ve iki gündür benim akıntım çok arttı ve bugünde göğüslerimde hafif bir sızı var dokununca yan tarafları ağrıyor test yapsam idrar testi için hep erken yazıyor nette hastaneyede bu ara gidemem sizce adetime 10 gün kala hamilelik belirtisi hemen farkedilir mi ?
Ya ikinci çocuğu düşünüyorum ama yazdan sonra falan diyordum bir anda telaş yaptımdaha 10 Var adete niye evham yaptin belle bakalım hamilelik istiyormusun
Gebelik olmaz gibime geliyor benimde ama içimdeki şüphegebelik için erken belki yumurtlamadan dolayıdır
Bence yumurtlama dönemindesiniz. 10 gün kala idrar testi doğru sonuc vermez zatenMerhaba hanımlar benim adetime 10 gün var en son adetim gittikten sonra ilk 2 gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ama sonrasında hiç olmadı yumurtlama gününde falan olmadı ve iki gündür benim akıntım çok arttı ve bugünde göğüslerimde hafif bir sızı var dokununca yan tarafları ağrıyor test yapsam idrar testi için hep erken yazıyor nette hastaneyede bu ara gidemem sizce adetime 10 gün kala hamilelik belirtisi hemen farkedilir mi ?
Gebelik istiyormusunuz istemiyor musunuz anlayamadım..fakat adete 10 gün kala belirti olmaz çok erken belki yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz henüzMerhaba hanımlar benim adetime 10 gün var en son adetim gittikten sonra ilk 2 gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ama sonrasında hiç olmadı yumurtlama gününde falan olmadı ve iki gündür benim akıntım çok arttı ve bugünde göğüslerimde hafif bir sızı var dokununca yan tarafları ağrıyor test yapsam idrar testi için hep erken yazıyor nette hastaneyede bu ara gidemem sizce adetime 10 gün kala hamilelik belirtisi hemen farkedilir mi ?
bekle bakalım 10 gün kalmış hayırlısı diyelimYa ikinci çocuğu düşünüyorum ama yazdan sonra falan diyordum bir anda telaş yaptım
Şuanda ben bunu dert edindim kendimePeki bu bir dert mi?
Evet banlanırum ama diğer türlü cevap alamam kiMuhtemelen banlanacaksiniz, konunuz yanlış yerde. Konunuza gelirsek, hayır hiç sanmıyorum çok erken belirti için..
İstiyorum da şimdi hazır değilim açıkcasıGebelik istiyormusunuz istemiyor musunuz anlayamadım..fakat adete 10 gün kala belirti olmaz çok erken belki yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz henüz
Evet haklısınız bu tarz mesajlardan gebelik bölümünde tonla olduğu için çok takilmiyor bir süre sonraEvet banlanırum ama diğer türlü cevap alamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?