- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Kadindoktoruolankadin
-
Basima gelmeseydi bende o kanamaya imkansiz derdim belki, bildiginiz dolu pihtili adetimi oldum iki ay. Ucuncu ay adet gormedim bir hafta gecti doktora gittim yasadigim şok uc aylik hamileydim su an 12yasinda ogluşum. Ayrica mesajim ilgi cekici olsun diye olmayan birseyi olmus gibi gostermekte ayri bi ruh haliyeti sanırım. Gecen tvde gordum kadin obez kilosundan dolayi hamile oldugunu anlayamiyor ve bu insan 8senedir bebek tedavisi goruyormus karin agrisiyla hastaneye bir gidiyor dogurup geliyor. Ben yine iyi iki ay gormusum diyorum kadın 9ay adet oldum normal adetimi hic suphelenmedim diyor. İlginc valla inanmasi zor ama Rabbimin katindada imkansiz diye birsey yok herkese hayirlisini nasip etsin.Karın şişmez sanırım ama dediklerim olurdu. Ben burada gördüm 3 4 aylik olunca hamile oldugunu öğrenenleri. Doktorlar da boyle bir sey mumkun degil diyor. Sohbet ederken ilgi çekici olsun diye boyle anlatılıyor olabilir diyor biri. Ben kendim yasamadim, yasayan birinden yakin zamanda dinledim ama açikcasi guvenmedim. Yine de burada bana oldu diyene saygi duyarim olmuştur. Ama çok yüksek ihtimal degil bence.
Olursun canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaAllah. Pazartesi kan ver imkanin olursaGerçekten hamilelik o kadar mucizevi bir olay ki kaset test yapmak hiç istemiyorum evde inan birsürü var hepsi negatif o kadar kötü hissediyorum ki kendimi İnşAllah bir gün bende güzel bir bebek sahibi olabilirim canım
Gideceğim inşallah canım çok sağol bir şey daha sormak istiyorum izninle karnın kaçıncı aydan sonra şişti ya da belirli bir ayı varmı İnternette net bilgiye ulaşamadımOlursun canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaAllah. Pazartesi kan ver imkanin olursa
Canım benim 6aylik olmayinca belli olmadi zayiftim birde bumu dogurcak derlerdi sinir olurdum ama oglusumda 3.750 dogdu masaAllah zayifta deildiGideceğim inşallah canım çok sağol bir şey daha sormak istiyorum izninle karnın kaçıncı aydan sonra şişti ya da belirli bir ayı varmı İnternette net bilgiye ulaşamadım
Adet bitimi tekrar adet olacak gibi yumurtaliklarim agrimisti sol bacagima cok agri vururdu cok iyi hatirliyorum acillik oldum devamli hatta inanmazsin ozaman hamilelige bakildi kan testim negatif cikti bir suru agri kesici serum yapildi apandisit olabilir diye. İki ay adet olurken hicbir belirtim agrim olmadi temizlendikten sonra basladi agrilarim. Ucuncu ayda tekrar adet olacakmis gibi muthis kasik agrim oldu yine bacaklarim cok agridi devamli tuvalete gidip sindi oldum simdi geldi deyip durdum ama meger uc aylik hamileymisimGideceğim inşallah canım çok sağol bir şey daha sormak istiyorum izninle karnın kaçıncı aydan sonra şişti ya da belirli bir ayı varmı İnternette net bilgiye ulaşamadım
Sanki yumurtlama belirtisi gibi geldi bana canım degerlendir insaAllah en kisa zamanda seninde kucagin dolarKızlar bende ilk adetimi gününde oldum fakat adetten onbeş gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet var dokunmadan bile, ikinci adetimin belirtisi desem daha çok var o güne.
İlk adetimden üç gün önce de kan testi yaptırmıştım beta 0,1 çıkmıştı.
Acaba ben de hamile olabilir miyim ya kızlar ne düşünüyorsunuz
İnşallah canım inşallahhhhSanki yumurtlama belirtisi gibi geldi bana canım degerlendir insaAllah en kisa zamanda seninde kucagin dolar
Aaa sizin de negatif çıkmışinanmazsin ozaman hamilelige bakildi kan testim negatif cikti
Adet olmaya yakin beta yuksek cikabiliyor 1, 2 gibi ama olsaydi cikardi sanırım dicem benim çıkmadı. Vucudunuzu iyi taniyan biriyseniz vucudunuzun verdigi tepkilerden anlayabilirsiniz. Tabi psikolojik tarafida var birseyi nekadar istersek beynimiz okadar oyun edebiliyor bazen. Benim ilk ay kan testim negatif cikmisti agrilardan dolayi acile gittigimde ikinci ayda negatif cikti gebelik dusundugum icin once hep hcgye bakilmasini istedim. Sonra ucuncu ay adet gormeyince 15.000 gibi bir deger cikti. Onceki aylarda neden kanda cikmadi 12senedir anlamadim bundan sonrada anlayamam sanirim ama boyle mucizeler olabiliyormus hayatta. Benim oglusumda benim mucizem sukurler olsun. Rabbim en kisa zamanda kucaginizi doldursunİnşallah canım inşallahhhh
hamile olsam sanırım adetimden üç gün önce beta 0,1 çıkmazdı değil mi daha mı yüksek çıkardı
Gerçekten değişik bir deneyim olmuş size. Allah bağışlasın evladınızı. Güzel dilekleriniz için amiiinnnAdet olmaya yakin beta yuksek cikabiliyor 1, 2 gibi ama olsaydi cikardi sanırım dicem benim çıkmadı. Vucudunuzu iyi taniyan biriyseniz vucudunuzun verdigi tepkilerden anlayabilirsiniz. Tabi psikolojik tarafida var birseyi nekadar istersek beynimiz okadar oyun edebiliyor bazen. Benim ilk ay kan testim negatif cikmisti agrilardan dolayi acile gittigimde ikinci ayda negatif cikti gebelik dusundugum icin once hep hcgye bakilmasini istedim. Sonra ucuncu ay adet gormeyince 15.000 gibi bir deger cikti. Onceki aylarda neden kanda cikmadi 12senedir anlamadim bundan sonrada anlayamam sanirim ama boyle mucizeler olabiliyormus hayatta. Benim oglusumda benim mucizem sukurler olsun. Rabbim en kisa zamanda kucaginizi doldursun
Allahim gönlündeki muradı tez zamanda nasip etsin.Olacağını bilsem inanın 3 gün değil 3 yıl beklerim. Gece bu saatler olunca içimi hüzün kaplıyor o yüzden benim derdim zaten
Amin cumle evlatlarimizi insaAllah.Gerçekten değişik bir deneyim olmuş size. Allah bağışlasın evladınızı. Güzel dilekleriniz için amiiinnn
yasaktan sonra test alıp yapmayı düşünüyorum hayırlısı
Adet bitimi tekrar adet olacak gibi yumurtaliklarim agrimisti sol bacagima cok agri vururdu cok iyi hatirliyorum acillik oldum devamli hatta inanmazsin ozaman hamilelige bakildi kan testim negatif cikti bir suru agri kesici serum yapildi apandisit olabilir diye. İki ay adet olurken hicbir belirtim agrim olmadi temizlendikten sonra basladi agrilarim. Ucuncu ayda tekrar adet olacakmis gibi muthis kasik agrim oldu yine bacaklarim cok agridi devamli tuvalete gidip sindi oldum simdi geldi deyip durdum ama meger uc aylik
Merhaba anne olmuş olan birisi olarak size bir şey sormak istiyorum ben eşimle 1 senedir evliyim ve şimdilik çocuk düşünmüyoruz nasıl denk geldiyse bende 2 ay önce bir ilişki yaşadım ama korunmadık 2 ay adet gördüm ama geçen alt karnım çok ağrıyordu 3 gün sürdü sonra gazla attım bende gaz sıkışması olduğunu düşündüm sence hamile olabilir miyim ya da bu tarz bir konu hakkında bildiğin bir şey var mı? Daha annelik için kendimi hiç hazır hissetmiyorumOlursun canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaAllah. Pazartesi kan ver imkanin olursa
Su an annelige kendini hazir hissetmedigin icin korunmasiz iliskinden sonra kendini stres yapmissin o sebeplede gaz sıkışması yasamıssın. Hamile oldugunu dusunmuyorum ama imkanin varsa bir kan testi ver kafan rahatlasinMerhaba anne olmuş olan birisi olarak size bir şey sormak istiyorum ben eşimle 1 senedir evliyim ve şimdilik çocuk düşünmüyoruz nasıl denk geldiyse bende 2 ay önce bir ilişki yaşadım ama korunmadık 2 ay adet gördüm ama geçen alt karnım çok ağrıyordu 3 gün sürdü sonra gazla attım bende gaz sıkışması olduğunu düşündüm sence hamile olabilir miyim ya da bu tarz bir konu hakkında bildiğin bir şey var mı? Daha annelik için kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Allah razı olsun sağolunSu an annelige kendini hazir hissetmedigin icin korunmasiz iliskinden sonra kendini stres yapmissin o sebeplede gaz sıkışması yasamıssın. Hamile oldugunu dusunmuyorum ama imkanin varsa bir kan testi ver kafan rahatlasin
Bnce belirtiye sade siskinlige takilma. Ondan anlayamazsin iki aylik bebiste oyle karnin hemen belli olmuyor ama agri vesaire bulanti vucudunda diger aylarda olmadigin degisik bir belirti olabilirGideceğim inşallah canım çok sağol bir şey daha sormak istiyorum izninle karnın kaçıncı aydan sonra şişti ya da belirli bir ayı varmı İnternette net bilgiye ulaşamadım
Sendende Allah razi olsun. Kendini bos yere strese sokma kan testi ver yoksa aklinda hep bi suphe kalır. Hakkinda hayirlisi olsunAllah razı olsun sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?