Hamile olabilir miyim?

Test yapınca çıkması gerekir bence. Yaptınız mı? Zor bir ihtimal açıkçası. Ovulasyon testiyle denediniz mi? Eşiniz doktora gitti mi? 2 sene uzun bir süre...

Basima gelmeseydi bende o kanamaya imkansiz derdim belki, bildiginiz dolu pihtili adetimi oldum iki ay. Ucuncu ay adet gormedim bir hafta gecti doktora gittim yasadigim şok uc aylik hamileydim su an 12yasinda ogluşum. Ayrica mesajim ilgi cekici olsun diye olmayan birseyi olmus gibi gostermekte ayri bi ruh haliyeti sanırım. Gecen tvde gordum kadin obez kilosundan dolayi hamile oldugunu anlayamiyor ve bu insan 8senedir bebek tedavisi goruyormus karin agrisiyla hastaneye bir gidiyor dogurup geliyor. Ben yine iyi iki ay gormusum diyorum kadın 9ay adet oldum normal adetimi hic suphelenmedim diyor. İlginc valla inanmasi zor ama Rabbimin katindada imkansiz diye birsey yok herkese hayirlisini nasip etsin.

Olursun canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaAllah. Pazartesi kan ver imkanin olursa

Olursun canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaAllah. Pazartesi kan ver imkanin olursa
Gideceğim inşallah canım çok sağol bir şey daha sormak istiyorum izninle karnın kaçıncı aydan sonra şişti ya da belirli bir ayı varmı İnternette net bilgiye ulaşamadım

Gideceğim inşallah canım çok sağol bir şey daha sormak istiyorum izninle karnın kaçıncı aydan sonra şişti ya da belirli bir ayı varmı İnternette net bilgiye ulaşamadım
Canım benim 6aylik olmayinca belli olmadi zayiftim birde bumu dogurcak derlerdi sinir olurdum ama oglusumda 3.750 dogdu masaAllah zayifta deildi

Kızlar bende ilk adetimi gününde oldum fakat adetten onbeş gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet var dokunmadan bile, ikinci adetimin belirtisi desem daha çok var o güne.
İlk adetimden üç gün önce de kan testi yaptırmıştım beta 0,1 çıkmıştı.
Acaba ben de hamile olabilir miyim ya kızlar ne düşünüyorsunuz

Adet bitimi tekrar adet olacak gibi yumurtaliklarim agrimisti sol bacagima cok agri vururdu cok iyi hatirliyorum acillik oldum devamli hatta inanmazsin ozaman hamilelige bakildi kan testim negatif cikti bir suru agri kesici serum yapildi apandisit olabilir diye. İki ay adet olurken hicbir belirtim agrim olmadi temizlendikten sonra basladi agrilarim. Ucuncu ayda tekrar adet olacakmis gibi muthis kasik agrim oldu yine bacaklarim cok agridi devamli tuvalete gidip sindi oldum simdi geldi deyip durdum ama meger uc aylik hamileymisim

Sanki yumurtlama belirtisi gibi geldi bana canım degerlendir insaAllah en kisa zamanda seninde kucagin dolar

Benim 9 ay hicbir hamilelik belirtim olmadi. Hamile oldugumu bilmesem ve karnim buyumese hic anlamazdim yani. Ne gogus hassasiyeti, ne bulanti vs hicbir sey olmadi

İnşallah canım inşallahhhh
hamile olsam sanırım adetimden üç gün önce beta 0,1 çıkmazdı değil mi daha mı yüksek çıkardı
Adet olmaya yakin beta yuksek cikabiliyor 1, 2 gibi ama olsaydi cikardi sanırım dicem benim çıkmadı. Vucudunuzu iyi taniyan biriyseniz vucudunuzun verdigi tepkilerden anlayabilirsiniz. Tabi psikolojik tarafida var birseyi nekadar istersek beynimiz okadar oyun edebiliyor bazen. Benim ilk ay kan testim negatif cikmisti agrilardan dolayi acile gittigimde ikinci ayda negatif cikti gebelik dusundugum icin once hep hcgye bakilmasini istedim. Sonra ucuncu ay adet gormeyince 15.000 gibi bir deger cikti. Onceki aylarda neden kanda cikmadi 12senedir anlamadim bundan sonrada anlayamam sanirim ama boyle mucizeler olabiliyormus hayatta. Benim oglusumda benim mucizem sukurler olsun. Rabbim en kisa zamanda kucaginizi doldursun

Gerçekten değişik bir deneyim olmuş size. Allah bağışlasın evladınızı. Güzel dilekleriniz için amiiinnn
yasaktan sonra test alıp yapmayı düşünüyorum hayırlısı

Merhaba anne olmuş olan birisi olarak size bir şey sormak istiyorum ben eşimle 1 senedir evliyim ve şimdilik çocuk düşünmüyoruz nasıl denk geldiyse bende 2 ay önce bir ilişki yaşadım ama korunmadık 2 ay adet gördüm ama geçen alt karnım çok ağrıyordu 3 gün sürdü sonra gazla attım bende gaz sıkışması olduğunu düşündüm sence hamile olabilir miyim ya da bu tarz bir konu hakkında bildiğin bir şey var mı? Daha annelik için kendimi hiç hazır hissetmiyorum

Su an annelige kendini hazir hissetmedigin icin korunmasiz iliskinden sonra kendini stres yapmissin o sebeplede gaz sıkışması yasamıssın. Hamile oldugunu dusunmuyorum ama imkanin varsa bir kan testi ver kafan rahatlasin

Su an annelige kendini hazir hissetmedigin icin korunmasiz iliskinden sonra kendini stres yapmissin o sebeplede gaz sıkışması yasamıssın. Hamile oldugunu dusunmuyorum ama imkanin varsa bir kan testi ver kafan rahatlasin
Allah razı olsun sağolun

Bnce belirtiye sade siskinlige takilma. Ondan anlayamazsin iki aylik bebiste oyle karnin hemen belli olmuyor ama agri vesaire bulanti vucudunda diger aylarda olmadigin degisik bir belirti olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…