Hamile olabilir miyim?

Nurhnm01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
5
3
16
27
İyi günler ben 23 yaşındayım bekarım 45 gun önce erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile birliktelik yaşadım adettimden 1 2 gun sonra oldu bu 28-30 gun sonra adet oldum 13 gun geçti adettimden ve şimdi karın rahatsızlığım var mide yanmasi geğirme ishal gaz çıkarma gibi çok yoğun değil genelde akşam yaşıyorum 3 4 gündür var bunlar haricinde başka belirtim yok
Gebelik belirtisi midir sizce ? Yoksa üşütüm mü?

Üşüttün. Nette yazanlar biraz uç şeyler. Sürtünme yoluyla zaten ihtimal az e adetten 1 - 2 gün sonra yine ihtimal az yumurtlama zamanin ortalama adetten 10-15 gün sonra çünkü. Üstelik kanamanda olmuş fazla kuruntu yapma dusundukce vücudun hamilelik belirtileri vermeye basliycak iyice stres olacaksin

Üşüttün. Nette yazanlar biraz uç şeyler. Sürtünme yoluyla zaten ihtimal az e adetten 1 - 2 gün sonra yine ihtimal az yumurtlama zamanin ortalama adetten 10-15 gün sonra çünkü. Üstelik kanamanda olmuş fazla kuruntu yapma dusundukce vücudun hamilelik belirtileri vermeye basliycak iyice stres olacaksin
Cevabınız için teşekkür ederim 😊

Niye alay etmek yerine düzgün cevap vermiyorsunuz kadın olarak kadını böyle rencide etmek ne kadar doğru?
arkadaş cevabı vermiş siz olabiliyor internette okudum diyorsunuz.olabileceğine bu kadar inandıysanız bizede hayırlı olsun demek düşer

Back
X