Hamile olabilir miyim?

Aryabozokkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
84
43
38
25
İlişkide içime boşalma gibi bir durum olmadı ama reglim 1 ay gecikti dün test yaptım normalde uyanır uyanmaz ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben unutup 2. İle yaptım ondan önce de çok su içtim sonuç tek çizgi çıktı yanında bir şey göremedim ama akşamında baktığımda yanında silik bir çizgi daha gördüm gebelik olabilir mi yoksa üstünden çok saat geçince kendiliğinden ikinci çizgi mi çıkıyor ilk defa test yapıyorum bilgim yok bir şey söyleyin lütfen ilişkinin üstünden 45 gün geçti ve ikinci çizgi çok silik soldaki ilk sonucum

Eklentiler

• IMG_20211003_181325.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG20211003130219.webp
    20 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
Prezervatifle korunmadıysanız hamile olabilirsiniz. Gebelik istiyor musunuz? Testi atar mısınız bakalım.

17 yaşındayım maalesef kuruma çizgisi olma ihtimali yok mu çok sonra çıktı
Çok küçüksün kuzucuğum kan testi ver için rahat etsin. Ama ben kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. 1 ay geciken reglde daha net çizgi çıkardı.

17 yaşındayım maalesef kuruma çizgisi olma ihtimali yok mu çok sonra çıktı
İnşallah gebelik değildir ama kuruma çizgisine benzemiyor kuzum. Keşke korunmadan cinsel ilişkide bulunmasaydınız. Partnerinin yaşı büyük mü? Gebelik durumunda aklı selim davranabilecek mi?

Çok küçüksün kuzucuğum kan testi ver için rahat etsin. Ama ben kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. 1 ay geciken reglde daha net çizgi çıkardı.
Valla abla yaptım bi hata şuan çok korkuyorum çok ilaç kullandım reglim belki ondan gecikmiştir diye düşünüyorum hiçbir belirtim de yok zaten ama bu kadar gecikmesi beni çok korkuttu

Ay inşallah öyledir ya. Ben korktum şahsen yaşını öğrenince.
Ben de hem korktum hem üzülürüm böyle bir duruma açıkçası. Umarım yoktur. Stres yaptığın için de gecikmiştir ya da ertesi gün hapı kullandıysan da gecikir.

İnşallah gebelik değildir ama kuruma çizgisine benzemiyor kuzum. Keşke korunmadan cinsel ilişkide bulunmasaydınız. Partnerinin yaşı büyük mü? Gebelik durumunda aklı selim davranabilecek mi?
Evet büyük gebelik durumunda onun için fazla bir problem yaratmaz şuan benim yaşım ve ailem tek problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…