- 3 Ekim 2021
- 84
- 43
- 38
- 25
- Konu Sahibi Aryabozokkk
-
Adetin bir ay geciktiyse daha koyu çıkmalıydı arkadaşın dediği gibi. Ne zaman adet olman gerekiyordu?Evet büyük gebelik durumunda onun için fazla bir problem yaratmaz şuan benim yaşım ve ailem tek problem
Korkma tatlım sakin ol önce emin ol gebeliğin olmadığına sonra ne yapman gerekiyor yönlendiririz. Yarın sağlık ocağına git doktora durumu anlat zaten aynı gün çıkıyor sonuç. Yanında sana yardımcı olabilecek birileri var mı güvenebileceğin?Valla abla yaptım bi hata şuan çok korkuyorum çok ilaç kullandım reglim belki ondan gecikmiştir diye düşünüyorum hiçbir belirtim de yok zaten ama bu kadar gecikmesi beni çok korkuttu
Adamın yaşı büyükmüş zaten. Alsın götürsün bir özel hastaneye. En azından iki saate alır sonucu. Aile hekimine gitmese daha iyi diye düşünüyorum. Gebelik varsa da yoksa da.Korkma tatlım sakin ol önce emin ol gebeliğin olmadığına sonra ne yapman gerekiyor yönlendiririz. Yarın sağlık ocağına git doktora durumu anlat zaten aynı gün çıkıyor sonuç. Yanında sana yardımcı olabilecek birileri var mı güvenebileceğin?
Kimseye anlatamam erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor o da gidip kan ver dedi ama ben gitmek istemiyorum sanırım sonuçtan korkuyorum tekrar test yapsamKorkma tatlım sakin ol önce emin ol gebeliğin olmadığına sonra ne yapman gerekiyor yönlendiririz. Yarın sağlık ocağına git doktora durumu anlat zaten aynı gün çıkıyor sonuç. Yanında sana yardımcı olabilecek birileri var mı güvenebileceğin?
Evet haklısın bence deAdamın yaşı büyükmüş zaten. Alsın götürsün bir özel hastaneye. En azından iki saate alır sonucu. Aile hekimine gitmese daha iyi diye düşünüyorum. Gebelik varsa da yoksa da.
Burda değil ki başka şehirde bende aile hekimine gitmek istemiyorumAdamın yaşı büyükmüş zaten. Alsın götürsün bir özel hastaneye. En azından iki saate alır sonucu. Aile hekimine gitmese daha iyi diye düşünüyorum. Gebelik varsa da yoksa da.
Tekrar yaptığın testin doğruluğundan emin olman için aradan bir kaç gün geçmesi lazım ki değerlerin yükselsin. Değerlerin yükselmesi de eğer gebelik varsa rahime daha çok yerleşmesi demek. Şuan yapabileceğin en mantıklı ve doğru şey bir doktorla görüşüp emin olmak.Kimseye anlatamam erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor o da gidip kan ver dedi ama ben gitmek istemiyorum sanırım sonuçtan korkuyorum tekrar test yapsam
15 Eylül de olmam gerekiyorduAdetin bir ay geciktiyse daha koyu çıkmalıydı arkadaşın dediği gibi. Ne zaman adet olman gerekiyordu?
Peki özel hastaneye ya da devlet Hastanesi'ne gitsem aileme herhangi bir bilgilendirme gider mi reşit olmadığım içinTekrar yaptığın testin doğruluğundan emin olman için aradan bir kaç gün geçmesi lazım ki değerlerin yükselsin. Değerlerin yükselmesi de eğer gebelik varsa rahime daha çok yerleşmesi demek. Şuan yapabileceğin en mantıklı ve doğru şey bir doktorla görüşüp emin olmak.
Paran yoksa para göndersin git bir özel hastaneye acile gebelik testi yaptıracağım de. Senden başka kimseye vermezler sonucu.Burda değil ki başka şehirde bende aile hekimine gitmek istemiyorum
Adetin bir ay değil 18gün gecikmiş bu durumda kuzum. Lütfen bir hastaneye gidip kan ver ya da birkaç gün sonra sabah ilk idrarla bir test daha yap. Koyulaşma varsa gebelik vardır.15 Eylül de olmam gerekiyordu
1 hafta önce kadın doğum doktoruna enfeksiyon için gitmiştim kist vs. var mı diye rahmime baktı gebelik olsa gözükür müydüParan yoksa para göndersin git bir özel hastaneye acile gebelik testi yaptıracağım de. Senden başka kimseye vermezler sonucu.
Ayrıca korkunun ecele faydası yok kuzum. Geciktirme. Gebelik varsa erken öğrenmen daha iyi. Yoksa da için rahatlar.
Sanmıyorum öyle bir bilgilendirme gideceğini. E devlet şifrelerini filan biliyorlarsa özellikle bakarlarsa görebilirler belki de bu da çok düşük bir ihtimal. Doktora sorarsın yine ama özele gitmek daha mantıklı gibi.Peki özel hastaneye ya da devlet Hastanesi'ne gitsem aileme herhangi bir bilgilendirme gider mi reşit olmadığım için
Gözükmez öyle olsa her gebelik bekleyen ultrasonla bakılırdı. Ama kan testi yapılıyor.1 hafta önce kadın doğum doktoruna enfeksiyon için gitmiştim kist vs. var mı diye rahmime baktı gebelik olsa gözükür müydü
Adetin bir ay değil 18gün gecikmiş bu durumda kuzum. Lütfen bir hastaneye gidip kan ver ya da birkaç gün sonra sabah ilk idrarla bir test daha yap. Koyulaşma varsa gebelik vardı
Özelde onlara bilgi gitmeyeceği kesinse oraya gideyimSanmıyorum öyle bir bilgilendirme gideceğini. E devlet şifrelerini filan biliyorlarsa özellikle bakarlarsa görebilirler belki de bu da çok düşük bir ihtimal. Doktora sorarsın yine ama özele gitmek daha mantıklı gibi.
Gorunmeyebilirdi.1 hafta önce kadın doğum doktoruna enfeksiyon için gitmiştim kist vs. var mı diye rahmime baktı gebelik olsa gözükür müydü
Stresten onu bile yanlış hesaplamışımAdetin bir ay değil 18gün gecikmiş bu durumda kuzum. Lütfen bir hastaneye gidip kan ver ya da birkaç gün sonra sabah ilk idrarla bir test daha yap. Koyulaşma varsa gebelik vardır.
Kan tahlili şart oldu sanırım en iyisi gidip vermekGorunmeyebilirdi.
Gitmez ailene bilgi. Ben evli olduğum halde, öyle bir talebim olmamasına rağmen sonucu siz mi alacaksiniz, sizden başkasına veremeyiz demislerdi.Özelde onlara bilgi gitmeyeceği kesinse oraya gideyim
Tamam abla gidip bi kan vericemGözükmez öyle olsa her gebelik bekleyen ultrasonla bakılırdı. Ama kan testi yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?