Hamile olabilir miyim?

Aryabozokkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
84
43
38
25
İlişkide içime boşalma gibi bir durum olmadı ama reglim 1 ay gecikti dün test yaptım normalde uyanır uyanmaz ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben unutup 2. İle yaptım ondan önce de çok su içtim sonuç tek çizgi çıktı yanında bir şey göremedim ama akşamında baktığımda yanında silik bir çizgi daha gördüm gebelik olabilir mi yoksa üstünden çok saat geçince kendiliğinden ikinci çizgi mi çıkıyor ilk defa test yapıyorum bilgim yok bir şey söyleyin lütfen ilişkinin üstünden 45 gün geçti ve ikinci çizgi çok silik soldaki ilk sonucum

Eklentiler

• IMG_20211003_181325.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG20211003130219.webp
    20 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
Valla abla yaptım bi hata şuan çok korkuyorum çok ilaç kullandım reglim belki ondan gecikmiştir diye düşünüyorum hiçbir belirtim de yok zaten ama bu kadar gecikmesi beni çok korkuttu
Korkma tatlım sakin ol önce emin ol gebeliğin olmadığına sonra ne yapman gerekiyor yönlendiririz. Yarın sağlık ocağına git doktora durumu anlat zaten aynı gün çıkıyor sonuç. Yanında sana yardımcı olabilecek birileri var mı güvenebileceğin?

Adamın yaşı büyükmüş zaten. Alsın götürsün bir özel hastaneye. En azından iki saate alır sonucu. Aile hekimine gitmese daha iyi diye düşünüyorum. Gebelik varsa da yoksa da.

Kimseye anlatamam erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor o da gidip kan ver dedi ama ben gitmek istemiyorum sanırım sonuçtan korkuyorum tekrar test yapsam

Kimseye anlatamam erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor o da gidip kan ver dedi ama ben gitmek istemiyorum sanırım sonuçtan korkuyorum tekrar test yapsam
Tekrar yaptığın testin doğruluğundan emin olman için aradan bir kaç gün geçmesi lazım ki değerlerin yükselsin. Değerlerin yükselmesi de eğer gebelik varsa rahime daha çok yerleşmesi demek. Şuan yapabileceğin en mantıklı ve doğru şey bir doktorla görüşüp emin olmak.

Peki özel hastaneye ya da devlet Hastanesi'ne gitsem aileme herhangi bir bilgilendirme gider mi reşit olmadığım için

Burda değil ki başka şehirde bende aile hekimine gitmek istemiyorum
Paran yoksa para göndersin git bir özel hastaneye acile gebelik testi yaptıracağım de. Senden başka kimseye vermezler sonucu.
Ayrıca korkunun ecele faydası yok kuzum. Geciktirme. Gebelik varsa erken öğrenmen daha iyi. Yoksa da için rahatlar.

1 hafta önce kadın doğum doktoruna enfeksiyon için gitmiştim kist vs. var mı diye rahmime baktı gebelik olsa gözükür müydü

Peki özel hastaneye ya da devlet Hastanesi'ne gitsem aileme herhangi bir bilgilendirme gider mi reşit olmadığım için
Sanmıyorum öyle bir bilgilendirme gideceğini. E devlet şifrelerini filan biliyorlarsa özellikle bakarlarsa görebilirler belki de bu da çok düşük bir ihtimal. Doktora sorarsın yine ama özele gitmek daha mantıklı gibi.

Adetin bir ay değil 18gün gecikmiş bu durumda kuzum. Lütfen bir hastaneye gidip kan ver ya da birkaç gün sonra sabah ilk idrarla bir test daha yap. Koyulaşma varsa gebelik vardı

Özelde onlara bilgi gitmeyeceği kesinse oraya gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…