Hamile olabilir miyim?

Aryabozokkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
84
43
38
25
İlişkide içime boşalma gibi bir durum olmadı ama reglim 1 ay gecikti dün test yaptım normalde uyanır uyanmaz ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben unutup 2. İle yaptım ondan önce de çok su içtim sonuç tek çizgi çıktı yanında bir şey göremedim ama akşamında baktığımda yanında silik bir çizgi daha gördüm gebelik olabilir mi yoksa üstünden çok saat geçince kendiliğinden ikinci çizgi mi çıkıyor ilk defa test yapıyorum bilgim yok bir şey söyleyin lütfen ilişkinin üstünden 45 gün geçti ve ikinci çizgi çok silik soldaki ilk sonucum

Eklentiler

• IMG_20211003_181325.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG20211003130219.webp
    20 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
Sökülememişsindir tatlım, kekik çayı iç
Ya merhaba tesaduf yorumunuzu gordum. Biz geri cekilme ile korunuyorduk ve normaldede adetlerim çok duzenli degildi, ama ben son 2,3 aydir kekik cayi ile adet oluyorum.gecen ay 7sinde 1 bardak kaynatilmis suya 3,4tatli kasigi kekik atip biraz bekletip ictim(ocakta kaynatmadim) oylelikle geldi. Simdide 2 gun gecikti dun aksam ayni sekilde ictim ve bugunde. Hâla olmadim ama. Sormak istedigim simdi ben bu kekik cayini icipte adet olursam(normal yogunlukta oluyorum hatta fazla fazla) genede gebelikten suphelenmeli miyim?

Önce gebe olmadığınızdan emin olun. Doğal yöntemlerin gebeliği önleyici etkisi yoktur. Allah korusun varsa gebeliği sonlandırmak isterken sağlıksız gebelik yaşayabilirsiniz. Sakat bir çocuğa sahip olabilirsiniz. Böyle şeyler yapmayın. Gidin bir eczaneden test alın emin olun.

iyide bekar kişilere hiç bir doktor rahim muayenesi yapamaz ki . siz nasıl rahim den muayene oldunuz ?
Ultrason adı verilen bir alet var, onunla karından bakilabiliyor.
Bekarlara da vajinal ultrason ile bakılabilir. Sadece bakirelere karından bakılır eğer takıldığınız nokta orasıysa. Bekarlık ve bakirelik arasında bir bağ bulunmuyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…