• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Aryabozokkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
84
43
38
25
İlişkide içime boşalma gibi bir durum olmadı ama reglim 1 ay gecikti dün test yaptım normalde uyanır uyanmaz ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben unutup 2. İle yaptım ondan önce de çok su içtim sonuç tek çizgi çıktı yanında bir şey göremedim ama akşamında baktığımda yanında silik bir çizgi daha gördüm gebelik olabilir mi yoksa üstünden çok saat geçince kendiliğinden ikinci çizgi mi çıkıyor ilk defa test yapıyorum bilgim yok bir şey söyleyin lütfen ilişkinin üstünden 45 gün geçti ve ikinci çizgi çok silik soldaki ilk sonucum

Eklentiler

• IMG_20211003_181325.webp
    IMG_20211003_181325.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG20211003130219.webp
    IMG20211003130219.webp
    20 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
Stresten onu bile yanlış hesaplamışım
Bence yok gebelik bu kadar stres yaptığın için gecikti muhtemelen ama sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla en azından için rahat olsun. Acaba bir de kaset test yerine erken gebelik testi mi yapsan diye düşündüm ama onlarda da yanlış gösterme olabiliyor. En iyisi kan vermek.

Bence yok gebelik bu kadar stres yaptığın için gecikti muhtemelen ama sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla en azından için rahat olsun. Acaba bir de kaset test yerine erken gebelik testi mi yapsan diye düşündüm ama onlarda da yanlış gösterme olabiliyor. En iyisi kan vermek.
Testler hakkında da pek bilgim yok gebelik testi alabilir miyim dedim onu verdi

İlişkide içime boşalma gibi bir durum olmadı ama reglim 1 ay gecikti dün test yaptım normalde uyanır uyanmaz ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben unutup 2. İle yaptım ondan önce de çok su içtim sonuç tek çizgi çıktı yanında bir şey göremedim ama akşamında baktığımda yanında silik bir çizgi daha gördüm gebelik olabilir mi yoksa üstünden çok saat geçince kendiliğinden ikinci çizgi mi çıkıyor ilk defa test yapıyorum bilgim yok bir şey söyleyin lütfen ilişkinin üstünden 45 gün geçti ve ikinci çizgi çok silik
Birde soyle diyim baya iliski uzerinden gecmis en guzeli kan testi ama yaşın kucuk devlete gidersen ailenin haberi olabilir sen özel bi jinekolaga git testi tekrarla ama mutlaka

Bittim ben galiba
Hayır hayır öyle düşünme sakın. Her şeyin bir çözümü vardır. Bulunur. Şu anda panik yapmak yerine gebelik olup olmadığını öğrenmek gerek. Belki olmayan bir şey için korkuyorsun. Bilmiyoruz. Öğrenelim ona göre konuşuruz.

Hayır hayır öyle düşünme sakın. Her şeyin bir çözümü vardır. Bulunur. Şu anda panik yapmak yerine gebelik olup olmadığını öğrenmek gerek. Belki olmayan bir şey için korkuyorsun. Bilmiyoruz. Öğrenelim ona göre konuşuruz.
İlk fırsatta gidip kan vereceğim sonucu yazarım burdasınız hep dimi 🙁

Back
X