Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama ile alakalı olabilir bi kaç damla gelen kan adete 10 gün olması çok erkenArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim üç dört gün önce bir baş dönmesi yaşadım akşam vaktinde bugun 10 defadan fazla idrar çıktım bir saat önce iki damla kanımsı birşey geldi adetime daha 10 gündem fazla var hamile olabilir miyim neden bu bir kaç damla kan geldi
Takvimim yumurtlamayı yarın için gösteriyor bu kadar erken adet olabilir miyimBu kadar erken hiç bir belirti olmaz. Regle 10 gün varsa yumurtlayalı daha 4 gün oldu.
Adet takvimim yumurtlamayı yarın için gösteriyor bu kadar erken adet olmam imkansızYumurtlama ile alakalı olabilir bi kaç damla gelen kan adete 10 gün olması çok erken
Yumurtlamanızı takip ediyomuydunuz acaba erken mi yumurtladınız adetten hemen sonra falan
İnternette idrar erken belirti olarak gösteriyor bugun 20 ye yakın çıkmışımdırDaha çok erken bu belirtiler ☺ Adet zamanınızı beklerseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz şimdi bisey demek çok zor
Yumurtlamadan hamile kaldığınızı mı düşünüyosunuz?Takvimim yumurtlamayı yarın için gösteriyor bu kadar erken adet olabilir miyim
Aşkım ben ayaklarımı usuttugumde günde değil 20, 30 kere çıkıyorum idraraİnternette idrar erken belirti olarak gösteriyor bugun 20 ye yakın çıkmışımdır
Düzenli adet görüyor musunuzArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim üç dört gün önce bir baş dönmesi yaşadım akşam vaktinde bugun 10 defadan fazla idrar çıktım bir saat önce iki damla kanımsı birşey geldi adetime daha 10 gündem fazla var hamile olabilir miyim neden bu bir kaç damla kan geldi
Takviminiz standart veriler üzerinden ortalama bi zaman gösteriyor ama her kadının farklı bu döngüsü.Adet takvimim yumurtlamayı yarın için gösteriyor bu kadar erken adet olmam imkansız
Yerleşme kanaması olabilir . Erken gebelik testi alırsanız kesin sonuç verecektir . Adet gününüze daha olsa da sonuç doğru çıkıyor . DenendiArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim üç dört gün önce bir baş dönmesi yaşadım akşam vaktinde bugun 10 defadan fazla idrar çıktım bir saat önce iki damla kanımsı birşey geldi adetime daha 10 gündem fazla var hamile olabilir miyim neden bu bir kaç damla kan geldi
İki gün önce gece o kasık ağrısını yaşadım üşüttüğümü düşündüm çünkü adetime çok var baş dönmesi üç dört gün önce akşam bir anda yaşadım mide bulantısı sabah uyandığımda açlıktan bulanır ya öyle bir bulantı yaşadım sadeceYumurtlamadan hamile kaldığınızı mı düşünüyosunuz?
Ilk belirtiler genelde kasık ağrılarıdır regl olcak gibi. O ara zaten regl gecikir test yapar öğrenirsiniz gebeliği. Baş dönmesi umarım hiç yasamazsınız. Ki çok yaygın bi durum değil. Mide bulantıları filan gibi şeyler 5 6 haftalıktan sonra.
O zaman yumurtlama kanaması olabilirTakvimim yumurtlamayı yarın için gösteriyor bu kadar erken adet olabilir miyim
İşte bende anlamadım ama erken adet olamam hiç olmadım şimdiye kadarTakviminiz standart veriler üzerinden ortalama bi zaman gösteriyor ama her kadının farklı bu döngüsü.
Yumurtlama nasıl yarın gösteriyor e yumurta çatlamadan nasıl döllenecek nasıl rahme yerleşecek de siz gebelik belirtileri yaşayacaksınız
Doğrudur yasamıssınızdır ama daha yumurtlamamışsınızİki gün önce gece o kasık ağrısını yaşadım üşüttüğümü düşündüm çünkü adetime çok var baş dönmesi üç dört gün önce akşam bir anda yaşadım mide bulantısı sabah uyandığımda açlıktan bulanır ya öyle bir bulantı yaşadım sadece
Ama bir iki damla kan görüyorum pedimde birşey yokAşkım ben ayaklarımı usuttugumde günde değil 20, 30 kere çıkıyorum idraraBelki üşütmüşsündür ama bilmiyorum gebelik belirtisi için çok erken daha yarınmış yumurtlama günün
Adet değil yumurtlama dönemindesiniz daha belirtiler de psikolojik belki de yumurtlama olduğu içinİşte bende anlamadım ama erken adet olamam hiç olmadım şimdiye kadar
Yumurtlama kanaması o zaman yaşadığınız yada başka Bi sağlık probleminiz varsa kist miyom vs oda ara kanama yapar başka açıklaması yok gibiİşte bende anlamadım ama erken adet olamam hiç olmadım şimdiye kadar
Evet adetim düzenli acaba takvim yumurtlamayı yanlış göstermiş olabilir miDüzenli adet görüyor musunuz