• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikte lekelenme, yerleşme olur mu

lavinya93

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
118
90
13
31
Merhaba. Değerim 121 çıktı Çarşamba günü. Bugün kan vereceğim tekrar. Carsamba günü yaptigim idrar testiyle dünkü yaptığım idrar testi arasında fark var. Dünkü Çarşambaya göre aynı değil biraz silik. Ayrıca akşam kahverengi bir iki damla lekelenme olduğunu gördüm. Ayrıca gece de peceteye sildigimde akıntı olduğunu gördüm az bir şey yine kahverengi renk. Sadece progestan fitil kullanıyorum.merak ettiğim adet oluyor olabilir miyim. Ya da yerleşme gibi bir şey mi bir de kimyasal gebelik yaşayanlar bu gebelikte de yerleşme yaşadılar mi

Daha bugünün kan testi çıkmadan hemen kimyasalı yapıştırmışsınız pozitifi gördükten sonra neden tekrar evde gebelik testi yapıp karşılaştırdınız durduk yere vesvese yapar belki su içme durumlarından dolayı veya testle allakalı bir durumdur bilemeyiz bence kendinizi bu kadar strese sokmayın sakin olun bugün kan verin yükselmişse 2 gün sonra da verin her şey Allahtan.
Bu arada yerleşme kanaması görmüş olabilirsiniz bu iyiye işaret.
Fitil neden kullanıyorsunuz daha düşük tehlikesi var mı yok mu o da belli değil hemen fitil kullanmayı doktor mu istedi?

Daha bugünün kan testi çıkmadan hemen kimyasalı yapıştırmışsınız pozitifi gördükten sonra neden tekrar evde gebelik testi yapıp karşılaştırdınız durduk yere vesvese yapar belki su içme durumlarından dolayı veya testle allakalı bir durumdur bilemeyiz bence kendinizi bu kadar strese sokmayın sakin olun bugün kan verin yükselmişse 2 gün sonra da verin her şey Allahtan.
Bu arada yerleşme kanaması görmüş olabilirsiniz bu iyiye işaret.
Fitil neden kullanıyorsunuz daha düşük tehlikesi var mı yok mu o da belli değil hemen fitil kullanmayı doktor mu istedi?
Tüp bebek tedavisi ile olduğu için

Back
X