Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

simurpog

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
83
20
3
Kizlar gecen ay 40 gunde regl oldum bu ay 40.gundeyiz bugun test yaptim negatif cikti hala hamile olma sansim var mi yoksa olsa cikar miydi. Ne hamilelik ne adet belirtim var sadece 10 gundur ufak sanci giriyor 3 gunde bir ve hemen geciyor

Kizlar gecen ay 40 gunde regl oldum bu ay 40.gundeyiz bugun test yaptim negatif cikti hala hamile olma sansim var mi yoksa olsa cikar miydi. Ne hamilelik ne adet belirtim var sadece 10 gundur ufak sanci giriyor 3 gunde bir ve hemen geciyor
Hamile de olabilirsin. Olmaya da bilirsin. Istersen bir kan testi ver. Ona gore hareket edersin canim

Kan testi verebilecegim saglik ocagindaki kadin kolumu simsiyah yapti gecen sefer korkuyorum kadindan vallahi

Aynı dert bende de var. Geçen adetim 46 gün sürdü. Bu seferkinde de 38. Gündeyim. :/ sürekli test yapıyorum.

Bence olsa artık çıkardı diye düşünüyorum

Olsa çıkardı sanırım.

Back
X