Hamile olabilir miyim ?

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
En iyi cevaplar
1
19
18
İyi günler adetime 10 gün varken kahverengi lekelenme oldu sadece bir kereye mahsus , adet ağrıları gibi ağrılar yaşadım beraberinde bugün 2 var adetime peçeteye pembemsi bir leke geldi ağrılar da bazen oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba test yapacağım ama adetimin geçmesini bekliyorum. Teşekkürler.

İyi günler adetime 10 gün varken kahverengi lekelenme oldu sadece bir kereye mahsus , adet ağrıları gibi ağrılar yaşadım beraberinde bugün 2 var adetime peçeteye pembemsi bir leke geldi ağrılar da bazen oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba test yapacağım ama adetimin geçmesini bekliyorum. Teşekkürler.
Adetinize 2 gün varsa test yapın. Pembemsi kan bebek varsa düşük tehlikesi de olabilir. Ona göre doktora gidersiniz. Bence hemen yapın testi

Adet olacakmışım hissiyatı var kendi kendimi mi umutlandırıyorum acaba diye düşünüyorum bazen ama normalde adet tarihinden birkaç gün önce adet oluyordum bilemiyorum aklım karıştı

Onun yerleşme kanaması olma ihtimali var test yapın içiniz rahat etsin bence :) hakkınızda hayırlısı olsun :)

Bunu sadece test yaparak anlayabiliriniz alın bir test yapın hemen cift cizgi cıkarsa hemen doktora git düşük tehlikesinin önüne gecmis olursunuz hem tabi eğer varsa

Back
X