Hamile olabilir miyim?

angelicspace

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
6
2
1
24
Adetimden 5 gün önce 2 buçuk gün kadar kanama yaşadım ancak lekelenme şeklinde değildi. Adet bitmesine rağmen kasık krampları ve göğüs ağrıları devam ediyor. Sık idrara çıkıyorum ve meme ucu çevremde beyaz noktalar var. Arada da aşırı sıcak basıyor. Ancak kanama lekelenme şeklinde değildi. Bende bir sorun mu var yoksa hamile miyim?

Bence hamilelik gibi değil ama kanama yerlesme kanaması zannettiniz sanırım ama o pembe lekelenme şeklinde oluro yüzden sizde fazla kanama olmuş pek ihtimal veremedim ama biz bilemeyiz tabiki doktora gitmeyi düşünüyor musunuz?

Merhaba bende normalde düzenli adet olurum 2 gün önce oldum ama ve adetten 10 gün önceden beri gögüslerim ağrıyordu sızlıyordu uçları çok. Adetim 2 gün önce geldi ilk çok az pembe leke gibi oldu ve sonra 1-2 gün yoğun oldu şuan 4. Günüm ama bitti gibi resmen. Benim normalde 6-7 gün sürer adetim. Hamile olma ihtimalim var mıdır 🕊

Gideceğim mutlaka iki gündür çok sık bulantı yaşıyorum

Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…