Hamile olabilir miyim?

arzu_3443

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
7
-2
1
27
Merhaba aslında çok küçük bir yaşta değilim fakat daha önce hiç böyle bir deneyimim olmamıştı. Erkek arkadaşımla 69 pozisyonunda sadece birbirimize oral yapma şartıyla bir ilişkimiz oldu. Adetim yeni bitmişti, ve 2 kere peçeteye bir kere de ağzıma değdi spermleri. Bu şekilde hamile kalınmayacağım biliyorum ama takıntı haline getirdim. Boşalmalar arası ortalama 10 dk mola verdik. Olası bir şekilde eline sperm değdiyse ve vajinama değdirdiyse hamile kalma şansım olabilir mi? Belirtileri ne zaman gösterir? Üzerinden bir hafta geçti ve kasıklarımda yanma ve ara ara sızlanalar var

Merhaba aslında çok küçük bir yaşta değilim fakat daha önce hiç böyle bir deneyimim olmamıştı. Erkek arkadaşımla 69 pozisyonunda sadece birbirimize oral yapma şartıyla bir ilişkimiz oldu. Adetim yeni bitmişti, ve 2 kere peçeteye bir kere de ağzıma değdi spermleri. Bu şekilde hamile kalınmayacağım biliyorum ama takıntı haline getirdim. Boşalmalar arası ortalama 10 dk mola verdik. Olası bir şekilde eline sperm değdiyse ve vajinama değdirdiyse hamile kalma şansım olabilir mi? Belirtileri ne zaman gösterir? Üzerinden bir hafta geçti ve kasıklarımda yanma ve ara ara sızlanalar var
Bu şekilde hamile kalmazsınız, mümkün değil

gogsune dusen bir damlayla isa mesih’i doguran meryem ana degilseniz hamile kalmaniz imkan dahilinde gorunmuyor. 😂

hanimefendi mumkun degil diyoruz ya daha ne diyelim. cevaplar sizi tatmin etmediyse doktorunuzla gorusun.

zaten o dediginiz sekilde eline degen birkac damla sperm vajinaniza girip, bir de o kadar yolu hayatta kalarak katedip, bir de ustune ustluk yumurtaniza ulasip dolleme yapiyorsa bu ilahi bir durum olur zaten. o zaman dogurun gitsin.

Back
X