- 16 Şubat 2022
- 153
- 46
- 28
- 28
- Konu Sahibi kavunicibaliikk
-
çok teşekkürler. ilk idrarla yapmak şart mı yani daha mı kesin sonuç oluyor ?Varsa eğer yarın ilk idrarla test yaparsanız çıkar. 4 gün gecikme az değil. Bu anlattıklarınızla hamilesiniz veya değilsiniz diye yorum yapmak pek doğru olmaz ancak düzenli regl gören biriyseniz dediğim gibi 4 gün gecikme az değil, inşallah vardır.
Gece boyunca beklediği için içindeki hormon miktarı daha çok oluyor. Sabah yapamasanız bile yapacağınız zamana yakın sıvı alımını kesin daha iyi sonuç alırsınız.çok teşekkürler. ilk idrarla yapmak şart mı yani daha mı kesin sonuç oluyor ?
Merhaba canim hamilelik suphen var sanirim olmasa buraya yazmazdiniz hayirli olsun diyelim benim 4cu hamileligim ilkini 9 gun gecikme sonrasi evde testte orendim 2cisini 7 gun gecikme sonrasi yine evde idrar testi yaptim 3 cuyu 2 gun gecikme sonrasi evde idrar testiyle orendim ve bu sonuncuyu adet olmam gereken gun test yaptim cikti umarim yararli olmustur senin icin haa bu arada hic bir testi sabah ilk idrarla yapmadim gunun deisik saatlerinde yapmistim ve en ucuz markayla hatta marka bile denemez idrar testlerine guvenmiyorsa en garanti kan testi insallahmerhaba son adet tarihim 23-28 şubat arasındaydı. 3 gün geçti ancak regl olmadım. dünden beri hafif ağrı girip çıkıyor ama normalde çok şiddetli ağrım olurdu. ve regl tarihimde pek akıntım olmazdı. yaklaşık 2 haftadır geçmeyen beyaz akıntım var. ağzımda da değişik bir tat var başka bir belirti yok. sizce hamilelik olabilir mi? yarına kadar regl olmazsam yarın test yapsam 4 günlük gecikmede gebelik varsa çıkar mı ?
maşallah sağlıkca kucağınıza alırsınız sizde inşallah. bakalım bende yarına kadar olmazsam test yapıcam. hayırlısı diyelim hepimiz için :)Merhaba canim hamilelik suphen var sanirim olmasa buraya yazmazdiniz hayirli olsun diyelim benim 4cu hamileligim ilkini 9 gun gecikme sonrasi evde testte orendim 2cisini 7 gun gecikme sonrasi yine evde idrar testi yaptim 3 cuyu 2 gun gecikme sonrasi evde idrar testiyle orendim ve bu sonuncuyu adet olmam gereken gun test yaptim cikti umarim yararli olmustur senin icin haa bu arada hic bir testi sabah ilk idrarla yapmadim gunun deisik saatlerinde yapmistim ve en ucuz markayla hatta marka bile denemez idrar testlerine guvenmiyorsa en garanti kan testi insallahhamilesindir rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah salicakla kucagina alirsin umarim
Bu arada adet sancisi gibi agri oluyor ilk 3 ayda hani hamile oldugunuzu orenince aman agrim var reglmi olucam yoksa diye endiselenmeyin diye soyluyorum sakinlik gebelikte cok onemli insallah rabbim gonlunuze gore verirmaşallah sağlıkca kucağınıza alırsınız sizde inşallah. bakalım bende yarına kadar olmazsam test yapıcam. hayırlısı diyelim hepimiz için :)
işte iki gündür çok hafif sancı vurup geçiyor adet mi olucam bilmiyorum umarım gebelik vardır hayırlısı olsunBu arada adet sancisi gibi agri oluyor ilk 3 ayda hani hamile oldugunuzu orenince aman agrim var reglmi olucam yoksa diye endiselenmeyin diye soyluyorum sakinlik gebelikte cok onemli insallah rabbim gonlunuze gore verir
bir de ilk belirtileri arasında akıntı oluyor mu internette olabilir yazıyor ama tecrübeli annelere de sormak istiyorumBu arada adet sancisi gibi agri oluyor ilk 3 ayda hani hamile oldugunuzu orenince aman agrim var reglmi olucam yoksa diye endiselenmeyin diye soyluyorum sakinlik gebelikte cok onemli insallah rabbim gonlunuze gore verir
Oluyor hatta 9 cu aya kadar akintilarin olabilir bu cok normal bir sey yeter ki kokusuz ve rengi kivami sivimsi renksiz veya az beyaz olmasi gerek sari yesil veya kahve rengi ve rahatsiz edici bir kokusuda varsa enfeksiyon veya baska bir probleme isaret ederbir de ilk belirtileri arasında akıntı oluyor mu internette olabilir yazıyor ama tecrübeli annelere de sormak istiyorum
Hamileymişim az once test yaptım :))Oluyor hatta 9 cu aya kadar akintilarin olabilir bu cok normal bir sey yeter ki kokusuz ve rengi kivami sivimsi renksiz veya az beyaz olmasi gerek sari yesil veya kahve rengi ve rahatsiz edici bir kokusuda varsa enfeksiyon veya baska bir probleme isaret eder
Cok sevindim canim benim allah tamamina erdirsin saglicakla al yavrunu kucagina insallahHamileymişim az once test yaptım :))
Çok teşekkür ederimCok sevindim canim benim allah tamamina erdirsin saglicakla al yavrunu kucagina insallah
Ikiz gebelik olabilir cnm ultrasonda belli olur hadi hayirlisi cok sevindim senin adinaÇok teşekkür ederimkan tahlili yaptırdım hemen beta 1500 üzerinde çıktı biraz yüksek dedi acildeki doktor 5. Haftaya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?