Hamile olabilir miyim ?

sevgiilii1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
9
0
1
26
Merhaba kizlar ben yeni üyeyim. Kısa bir şekilde sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum
Eşimle 13/14/15 Haziran'da bir birlikteligimiz oldu.
24 Haziran'da kan verdim ve sonucun 2.00 çıktı. Tabi kasık ağrısı ve kusmalarim olduğu için yaptım. Sizce hamile olabilir miyim ? Tekrardan ne zaman kan veya idrar testi yapmalıyım?

Ayın 7 sinde oluyorsan eğer 5-6 gün sonra erken gebelik testi yap ya da tekrar kan eğer yükselme varsa belki tutar çünkü daha gecikmediği için bişey diyemiyorum

Ayın 7 sinde oluyorsan eğer 5-6 gün sonra erken gebelik testi yap ya da tekrar kan eğer yükselme varsa belki tutar çünkü daha gecikmediği için bişey diyemiyorum
Benimde aynı 7 gün var reglime yumurtlama günlerimi değerlendirdim o zamandan beri kasık ağrısı akıntı bel ağrısı hepsi devam ediyor ama test yapmaya korkuyorum 😥

Merhaba kizlar ben yeni üyeyim. Kısa bir şekilde sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum
24 Haziran'da kan verdim ve sonucun 2.00 çıktı. Tabi kasık ağrısı ve kusmalarim olduğu için yaptım. Sizce hamile olabilir miyim ? Tekrardan ne zaman kan veya idrar testi yapmalıyım?
Adet gunun 12 gun gecince kesin cikiyor

İlk birlikteliğimize göre hesapladigimda 10 gün sonra kan verdim bir daha ne zaman yapmalıyım kesin sonuç almak icin

İlk birlikteliğimize göre hesapladigimda 10 gün sonra kan verdim bir daha ne zaman yapmalıyım kesin sonuç almak icin
Belkide gec dollenme vs olabilir adetinizin gecmesini bekleyin ya da bir iki gun sonda erken gebelik testi yapin. Benim adetime 1 hafta varken normal gebelik testinde silikte olsa cizgi vardi ☺️

Eger 13 14 15 haziran tumurtlama gunune denk geliyorsa 17. Gun testte cikar canim hayirlisi olsun

Back
X