- 26 Haziran 2022
- 9
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevgiilii1
-
Normalde her ayın 7snde olurum fakat geçen ay 9nda oldumRegl tarihiniz ne zaman
5 alti gebelik kabul edilmiyor kusmaniz baska birseyddn olabilirNormalde her ayın 7snde olurum fakat geçen ay 9nda oldum
5 alti gebelik kabul edilmiyor kusmaniz baska birseyddn
İlk birlikteliğimize göre hesapladigimda 10 gün sonra kan verdim bir daha ne zaman yapmalıyım kesin sonuç almak icin5 alti gebelik kabul edilmiyor kusmaniz baska birseyddn olabilir
Benimde aynı 7 gün var reglime yumurtlama günlerimi değerlendirdim o zamandan beri kasık ağrısı akıntı bel ağrısı hepsi devam ediyor ama test yapmaya korkuyorumAyın 7 sinde oluyorsan eğer 5-6 gün sonra erken gebelik testi yap ya da tekrar kan eğer yükselme varsa belki tutar çünkü daha gecikmediği için bişey diyemiyorum
Teşekkür ederimAyın 7 sinde oluyorsan eğer 5-6 gün sonra erken gebelik testi yap ya da tekrar kan eğer yükselme varsa belki tutar çünkü daha gecikmediği için bişey diyemiyorum
Adet gunun 12 gun gecince kesin cikiyorMerhaba kizlar ben yeni üyeyim. Kısa bir şekilde sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum
Eşimle 13/14/15 Haziran'da bir birlikteligimiz oldu.
24 Haziran'da kan verdim ve sonucun 2.00 çıktı. Tabi kasık ağrısı ve kusmalarim olduğu için yaptım. Sizce hamile olabilir miyim ? Tekrardan ne zaman kan veya idrar testi yapmalıyım?
Bende korkuyorum ve benim eşim asker sürekli burda değil yumurtlama dönemine göre de gelemiyorBenimde aynı 7 gün var reglime yumurtlama günlerimi değerlendirdim o zamandan beri kasık ağrısı akıntı bel ağrısı hepsi devam ediyor ama test yapmaya korkuyorum
O kadar bekleyemeyebilirimAdet gunun 12 gun gecince kesin cikiyor
İlk birlikteliğimize göre hesapladigimda 10 gün sonra kan verdim bir daha ne zaman yapmalıyım kesin sonuç almak icin
Belkide gec dollenme vs olabilir adetinizin gecmesini bekleyin ya da bir iki gun sonda erken gebelik testi yapin. Benim adetime 1 hafta varken normal gebelik testinde silikte olsa cizgi vardiİlk birlikteliğimize göre hesapladigimda 10 gün sonra kan verdim bir daha ne zaman yapmalıyım kesin sonuç almak icin
Adet günü 1 gün geçse bile çıkar eğer varsaO kadar bekleyemeyebilirim
Ya da adetine 1-2 gün kala erken gebelik testiAdet günü 1 gün geçse bile çıkar eğer varsa
Eger 13 14 15 haziran tumurtlama gunune denk geliyorsa 17. Gun testte cikar canim hayirlisi olsunMerhaba kizlar ben yeni üyeyim. Kısa bir şekilde sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum
Eşimle 13/14/15 Haziran'da bir birlikteligimiz oldu.
24 Haziran'da kan verdim ve sonucun 2.00 çıktı. Tabi kasık ağrısı ve kusmalarim olduğu için yaptım. Sizce hamile olabilir miyim ? Tekrardan ne zaman kan veya idrar testi yapmalıyım?
Adet gününu beklemek en doğrusu sanırımBelkide gec dollenme vs olabilir adetinizin gecmesini bekleyin ya da bir iki gun sonda erken gebelik testi yapin. Benim adetime 1 hafta varken normal gebelik testinde silikte olsa cizgi vardi
Yumurtlama dönemim olmuyor adetim bittikten sonra ilk üç gün oluyorEger 13 14 15 haziran tumurtlama gunune denk geliyorsa 17. Gun testte cikar canim hayirlisi olsun
Yumurtlama dönemim olmuyor işte 12snde adetim bitmişti 13/14/15 birlikteliğimiz oldu canımEger 13 14 15 haziran tumurtlama gunune denk geliyorsa 17. Gun testte cikar canim hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?