Hamile olabilir miyim?

Esra1306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
1.745
960
63
30
Merhaba hanımlar.
Size bir sorum var.
Ben dün doktora gittim şikayetim akıntımın fazla gelmesi ve vajinamda kaşıntı olmasıydı arada da kasıklarıma ağrı giriyordu.
Doktor gebelikten şüphelendi bugün sabah test verdim beta hcg <2.30 çıktı reglme 5 6gün falan var sizce gebelik varmıdır yani bu değer yükselir mi?
Hiç böyle birşey başınıza geldi mi?
Regl olcak gibi göğüslerimde de hassasiyet var ama emin olamadım.

Merhaba hanımlar.
Size bir sorum var.
Ben dün doktora gittim şikayetim akıntımın fazla gelmesi ve vajinamda kaşıntı olmasıydı arada da kasıklarıma ağrı giriyordu.
Doktor gebelikten şüphelendi bugün sabah test verdim beta hcg <2.30 çıktı reglme 5 6gün falan var sizce gebelik varmıdır yani bu değer yükselir mi?

2nin üzerinde olduğu için evet olabilir. 2 gün sonra tekrar kan verin, ne kadar yükselmiş görmüş olursunuz. Hamilelik varsa iki katına çıkmalı

Önemli olan değerin artması. Testte görseniz de kimyasal gebelik olmadığından, sağlıklı ilerlediğinden emin olmak için kan gerekir
Çok kafam karıştı benim aslında. Yani testte görsem belki gider kan testi yaptırırım çünkü bu değer yükselir mi o konuda pek emin değilim

Merhaba hanımlar.
Size bir sorum var.
Hamilemisiniz acaba

herkese merhabalarrr biz eşimle hiç korunmuyoruz daha önce sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı fakat doktor hamile kalabilirsin dedi adetime daha 22 gün var fakat 3 gündür baş dönmesi çok fazla uyku r arada miydem yanıyor acaba hamile olabilirmiyim idrar testim tek çizgi çıkıyor

Back
X