Hamile olabilir miyim

Ayşenur sen kesinlikle hamile değilsin .olsan zaten bu zamana kadar olurdu .birde şuna deyinmek istiyorum bu kadar korkacsginiz şeyler için evlenmeden ilişki yaşamayın.herseyide mesrulastirmayin .

31 Mayıs günü korunmalı (kondom ile) ilişkim oldu olmam gereken günde kanamam oldu ama normalde reglim çok yoğundur çok az geldi ve yaklaşık 9 gün damla damla geldi şüphelenip ilişkiden 24 gün sonra yani 24 Haziran günü kan testi yaptırdım negatif çıktı negatif çıkan kan testimden sonra aşırı akıntı kasık ağrısı baş dönmesi oldu ama idrar testlerim hep negatifti yine de dayanamayıp tekrar doktor kontrolüne gittim yaklaşık ilişkiden 50 gün sonra 22 Temmuz tarihinde doktor yine kan tahlili istedi ve ultrasonla karnıma bakıp gebelik görünmüyor dedi kan tahlilim de negatif çıktı bu ay regl olamadım ve bu kadar belirti olduğu için de panikledim doktorum regl olamadığım için duphaston yazdı onu kullanıyorum şuan sizlere sorum hala hamile olma ihtimalim var mı doktorun ultrasonda görememiş olma ihtimali var mı ultrason için 50 gün erken bir dönem mi bana açıklarsanız çok mutlu olurum 2 aydır çok stresli bir dönem geçiriyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Sonuç ne oldu kuzu

Sizin sıkıntı neydi ben de yardımcı olmaya çalışayım araştıra araştıra uzman oldum galiba konuyu buraya kopyalayın bakayım
Nişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken

Nişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Regl olucaksınız regl ile hamilelik belirtileri aynı stres yapmayın 1-2 güne olursunuz zaten ayrıca imkansız hadi kondom yırtık çıktı diyelim hapın koruyucu etkisi var hadi hepsini geçtim gebelik testiniz negatif çıkmış ben 2 ayımı korkuyla ağlayarak geçirdim şuan üzülüyorum kendime reglim stresten 25 gün kadar gecikmişti polikistik over olduğumu öğrendim sonra korkmayın yani boşu boşuna

Regl olucaksınız regl ile hamilelik belirtileri aynı stres yapmayın 1-2 güne olursunuz zaten ayrıca imkansız hadi kondom yırtık çıktı diyelim hapın koruyucu etkisi var hadi hepsini geçtim gebelik testiniz negatif çıkmış ben 2 ayımı korkuyla ağlayarak geçirdim şuan üzülüyorum kendime reglim stresten 25 gün kadar gecikmişti polikistik over olduğumu öğrendim sonra korkmayın yani boşu boşun

Regl olucaksınız regl ile hamilelik belirtileri aynı stres yapmayın 1-2 güne olursunuz zaten ayrıca imkansız hadi kondom yırtık çıktı diyelim hapın koruyucu etkisi var hadi hepsini geçtim gebelik testiniz negatif çıkmış ben 2 ayımı korkuyla ağlayarak geçirdim şuan üzülüyorum kendime reglim stresten 25 gün kadar gecikmişti polikistik over olduğumu öğrendim sonra korkmayın yani boşu boşuna
İnşallah kuzum nolun dua et olursam haber ederim ya adete 1 hafta kala ilşki oldu nişanlım prezervatifle sorun yoktu dedi yani

Back
X