Hamile olabilir miyim???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deryaerl55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
18
2
36
Merhaba yeni üyeyim yıllardır burayı hep okuyorum arada fikir almak için yeni evliyim eşimle 8 agustos da birlikte olduk. 1 yıla yakındır çok düzenli olan adetim 9 gün geçikti. kasıklarımda arada agrılar oluyor geçiyor sonra ve adet dönemimde çok az bir lekelenmem oldu 4.günü test yaptım negatif bugün yaptım negatif sizce 1 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olsam şuan çıkmaz mı kafam karıştı arkadaşlarım hamile olabilirsin diyor o günden sonra bidaha ilişki olmadı sehayate falan gittik.yardımcı olursanız sevinirim

Çıkar canım gebelik olsa tabiki geç döllenme değilse eğer geç döllenme de benim yengem adeti onbeş gün gecikti testte negatifti 25 gün gecikti pozitifi gördü

Çevremdekiler öyle diyor genelde hamile degilsem bile bu kadar geçikmesi endişelendiriyor güne gününe oluyordum yarın randevum var bakalım kan da çıkar mı acaba yengeniz kan vermiş miydi o süreçte

Kan testi verirsen buraya yazarmisin bende merak ettim
Çevremdekiler öyle diyor genelde hamile degilsem bile bu kadar geçikmesi endişelendiriyor güne gününe oluyordum yarın randevum var bakalım kan da çıkar mı acaba yengeniz kan vermiş miydi o süreçt

Biraz önce verdim sonuc 3 gibi çıkacak tabiki tekrar yazarım kasıklarımda agrım var ama pek umudum yok evdeki testlerimde çıkmadı

Sonucum hcg 0.0 bu ne demek şimdi anlamadım böyle sonuç oluyor mu böyle çıkan var mı aranızda 0.1 olması gerekmiyor mu

Adetim geçmeden yapmıştım test çıkmıştı pozitif,bence kan testi verin

Bu yüksebilir mi sizce başına böyle bişey gelen var mı??
Bekleyin bir hafta sonra adet olmazsanız kan verin benim de 10 gün gecikmeyle negatif çıkmıştı kanda sonra adet olurum diye beklerken olmadım tekrar gittim doktora geç döllenme olmuş pozitif çıkmıştı

Bekleyin bir hafta sonra adet olmazsanız kan verin benim de 10 gün gecikmeyle negatif çıkmıştı kanda sonra adet olurum diye beklerken olmadım tekrar gittim doktora geç döllenme olmuş pozitif çıkmıştı
Bugün 15 gün oldu hala adet olmadım ve evde test yaptım yine negatif anlamadım bir türlü ilaç da kullanamıyorum emin olmadan siz evde test yaptınız mı bu süreçte

Bugün 15 gün oldu hala adet olmadım ve evde test yaptım yine negatif anlamadım bir türlü ilaç da kullanamıyorum emin olmadan siz evde test yaptınız mı bu süre

Bugün 15 gün oldu hala adet olmadım ve evde test yaptım yine negatif anlamadım bir türlü ilaç da kullanamıyorum emin olmadan siz evde test yaptınız mı bu süreçte
Adetiniz hic bu kadar gecikiyomuydu

İlaç kullanmayın ne olur ne olmaz seyahat falan da yapmışsınız hava değişiminden de gecikmiş olabilir hamile de olabilirsiniz benim de 11 ocak ti adet günüm sonra 15 şubatta kanda negatif çıktı 15 gün hiçbişey yapmadım idrar testi de yapmadım bekledim adet olurum diye sonra olmayınca 1 martta doktora gittim ultrasonda hiçbişey görünmedi kan testi istedi 900 çıktı sonuç 2 gün sonra kese göründü geç döllenme olmuş yani son adet tarihinden 50 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Benimde kafam karıştı ama evde yaptıgım testler negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum bakalım hala olmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…