Hamile olabilir miyim?

MerakliBirKiz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
553
764
53
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bebek çalışması içindeyim doktor kontrollerine gittim sorun gözükmüyor. Bu ay ki adettim 5 gün gecikti 6.gün siyah çamurumsu bir leke geldi ve 2 gün hiç kan gelmedi ara ara siyah leke var haftasonu olduğundan test yapamadım. Daha önce başına gelmiş birisi yada bilgisi olan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bebek çalışması içindeyim doktor kontrollerine gittim sorun gözükmüyor. Bu ay ki adettim 5 gün gecikti 6.gün siyah çamurumsu bir leke geldi ve 2 gün hiç kan gelmedi ara ara siyah leke var haftasonu olduğundan test yapamadım. Daha önce başına gelmiş birisi yada bilgisi olan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi?
5 gun geciktiyse eczane testleri doğru sonuç vermeyebilir. En az bir hafta geçmesini bekle

Test yapın eger gecikme varsa silik çizgi de olsa çıkar mutlaka

Bende böyle adet döneminde lekelenme olup gecmisti..Sonucu su anda 4 yasinda ve ortaligi karistiriyor 🙈 bence bir test yapin

ben adet olmam gereken gün yaptığım testle öğrendim hamile olduğumu. geç döllenme olmadığı müddetçe 5 gün gecikme test yapmak için fazlasıyla yeterli bir süre.

kahverengi akıntı adetin söküldüğünü de gösteriyor olabilir. en iyisi bir test yapın

7 ile 12 gün gecikme ile test yapabilirsiniz. Bazı belirtilerde siyah akıntı gözleniyormuş.

Bazılarının ki testte dahi çıkmıyor geç belli oluyor
Merhaba ben en son 6 ekimde cinsel birliktelik yaşadım ve prezervatifle korunduk üzerine 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde 2 kez regl oldum ancak bu ay 10 aralıkta regl olmam gerekirken kahverengimsi pütürlü ve parçalı bi akıntım oldu. Regle göre miktarı az ama regl gibi parçalı ve kötü kokuluydu. Yaklaşık 7 gün devam etti regle çevirmedi. 2 kez yani 6 kasım ve 12 aralıkta test yaptım negatifti. Sizce yine de hamile olabilir miyim? 6 kasımdaki ilk idrarım değildi ama 12 aralıktaki ilk idrarımdı

Merhaba ben en son 6 ekimde cinsel birliktelik yaşadım ve prezervatifle korunduk üzerine 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde 2 kez regl oldum ancak bu ay 10 aralıkta regl olmam gerekirken kahverengimsi pütürlü ve parçalı bi akıntım oldu. Regle göre miktarı az ama regl gibi parçalı ve kötü kokuluydu. Yaklaşık 7 gün devam etti regle çevirmedi. 2 kez yani 6 kasım ve 12 aralıkta test yaptım negatifti. Sizce yine de hamile olabilir miyim? 6 kasımdaki ilk idrarım değildi ama 12 aralıktaki ilk idrarımdı
Kan testi ver bence ilk kan da belli ediyor kendini

Kan testi ver bence ilk kan da belli ediyor kendini
Yani olsa çoktan çıkmaz mıydı testlerde üstünden 2 ay geçmiş son birlikteliğimin... Bir de ben regl öncesi hep göğüs ağrıları yaşarım ve 2 reglimin ikisinde de yaşadığım göğüs ağrıları reglle beraber bitti. Sadece bu 10 aralıktaki akıntı tarzı olan şeyde göğüs ağrım hiç olmadı

Back
X