Hamile olabilir miyim?

kvncel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
37
7
1
30
3 aydır 24. Günde adet oluyorum. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Bu akşam saatlerinde bel ağrım başladı. Son 3-4 gündür beyaz- hafif sarı akıntım vardı. Bugün sürekli nemli hissettim ve sürekli regli oldum diyerek wcye gittim. Ama henüz olmadım. Bugün hissedilecek kadar baş dönmelerim oldu ama hızlı hareket edince döner gibi olur ya o şekilde, buna benzer şeyler yaşayıp hamile olan var mı arkadaşlar

Canım benım 5. Gün gecikmemde pozitif çıktı kanda bak bi istersen benim belirtim inanılmaz göğüs ağrısı ve akıntı oldu

Ama şöyle bir durum var normalde 28-30 günde nir olan adetim iki aydır 35-36.günse bir oluyordu sat 10 kasım 15 inde pozitif gördüm. Yani batta da görmüş olabilirim biraz karışık durumlar cmt belli olavak haftası sat göre 5+6

Anladım canım. Yani aslına bakarsan dün adet olmayı bekliyordum açıkçası hiç bir belirtim olmadı. Beklentim yoktu, gerçi hala yokta:) bi belirti yaşamayınca. Bi gecikince acaba mı dedim. Son 8 ayda sadece 2 kez 26. Günde olmuşum onun dışında hep 24. O yüzden yarınıda geçirirsem. Cuma günü tahlil vermeyi düşünüyorum bakalım. Senin adına mutlu oldum:)

Yani son 4-5 gündür ateş basması, mide yanması, uyku hali gibi şeyler yaşadım ama hiç birini gebeliğe yormadım diyelim

Yani son 4-5 gündür ateş basması, mide yanması, uyku hali gibi şeyler yaşadım ama hiç birini gebeliğe yormadım diyelim
Bende de ara ara ateş basması var biraz kasık ağrım ve uyku halinde oluyor ama benim 1-2 gündür ateş basması be uyku hali başladı umarım bebiş vardır canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Sonuç alabildiniz mi acaba

Benim de öyle adet olcaktım olmadım sarı beyazımsı kasıkta ağrı çok hamile belirtisi sizde sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…