Hamile olabilir miyim

Biricik874

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
182
81
13
26
Çok saçma gelecek ama dışarıdan bulaşan spermle hamile kalinabilir mi? Adetten yaklaşık 5 gün sonra kahverengi lekelemem oldu. Alt Karnımda şişti. Şimdi tekrar adet olmam gereken donemdeyim ama olmuyorum gecikti ve hiç karın ağrimda yok goguslerim hassas uçlarıda sürekli dik. Banyoda jilet kullanıyorum ve diğer jiletlerle aynı yerde kalmış oradan bir şey olmuş olabilir mi? Tuhaf tuhaf haberler okudum gerçekten çok korkuyorum

Göğsüm şiş karnım şiş ağrı yok. Acaba enfeksiyon gecirdimde yumurtlamamjn önüne geçti faln desem niye Göğsüm şiş hiç adet olacak gibide değilim offf

Son düzenleme:
Dışardan bulaşan spermden kastınız geri çekilme, sürtünme gibi yöntemlerle korunmaysa evet kalabilirsiniz. Fakat sizden önce duşa girip herhangi bir yere sperm bırakmış birinin spermiyle hamile kalmanız çok çok çok çok zor bir ihtimal olur.

Dışardan bulaşan spermden kastınız geri çekilme, sürtünme gibi yöntemlerle korunmaysa evet kalabilirsiniz. Fakat sizden önce duşa girip herhangi bir yere sperm bırakmış birinin spermiyle hamile kalmanız çok çok çok çok zor bir ihtimal olur.
Bütün belirtiler hamileliğe uyuyo kafayı yiycem.

Başka bir ihtimal olamaz mı sizce gerçekten çok saçma ve ben evli de değilim aile evinde yaşıyorum
Hanımefendi saçmaysa neden saçmalıyorsunuz? Sanki siz duruyordunuz biz açtık konuyu. Mantar veya bakteri değilseniz sizce mümkün mü böyle bir üreme? Bir de neden bir insan jilete boşalır af buyurun nasıl bir fantazi?

Yarın kadın doğuma gidicem ben nasıl diyim doktora korkumu ya da nasıl test isteyim ben istesem de istemesemde test yapar mı? Eğer ki hamileysem ne yapıcam. Aldırırım desem devlette almıyorlar aileme ne diycem iğrenç bir durum. Adet söktürücü mü alsam yoksa papatya çayı mi içsem. Araştırdım koku hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi halsizlik yok. O hahverengi leke olduğu dönem de vulvamda kaşıntıli bir şişlikte vardı.

Hanımefendi saçmaysa neden saçmalıyorsunuz? Sanki siz duruyordunuz biz açtık konuyu. Mantar veya bakteri değilseniz sizce mümkün mü böyle bir üreme? Bir de neden bir insan jilete boşalır af buyurun nasıl bir fantazi?
Beni anlamamişsiniz aile evi ve jilet yerde kalmış diğerlerinin yanında. Bu anlattığım durumları yaşayınca kafaya taktım dışarıdan spermle hamile kalma durumuyla ilgili bi kaç şey okudum. Her adet döneminin öncesinde ağrım olurdu ağrı yok ve sadece göğüs hassasiyeti var. Aklım mantığım almıyor ama bir yandanda böyle bir şey olur mu diye çok korkuyorum

Hamile isen ev halkından baban ya da erkek kardeşinden mi Hamile kalmış olacaksin. Bunu da düşündünüz mü. Hamile değilsin de yani ay cok tuhaf şeyler okuyorum burda

Hamile isen ev halkından baban ya da erkek kardeşinden mi Hamile kalmış olacaksin. Bunu da düşündünüz mü. Hamile değilsin de yani ay cok tuhaf şeyler okuyorum burda
Bende okuduğum o garip haberlerden sonra aynı şeyi düşündüm ama olmuş işte yalan değilse midem kalkıyo düşündükçe

Back
X