Bosalma olmadı ilişki yaşadınız sizinle girdi nasıl bir cinsel anlayışErkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı
Teşekkür anlarsınız diye detaylı yazmadım kusura bakmayin10 dakikadan mast.ne demek diye düşünüyordum ki en sonunda çözdüm:)hamile kalma olasılığınız%100
Cidden mi daha bugün oldu ama teşekkürler cevaplar içinHıhı evet bi doktor ile görüşüp bebeği aldırın bence
Yani burda bunu yorumlamak yerine diğer arkadaşlar gibi sorumu cevaplasaydınız iyi olurduBosalma olmadı ilişki yaşadınız sizinle girdi nasıl bir cinsel anlayış
Hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsaniz korunun??? Bosalma falan olmamış hamile kalmanız imkansız.Erkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı
Teşekürler ya daha önce hiç bir deneyimim yok ilk defa oldu ztn bundan sonra da olmazHamile kalmaktan bu kadar korkuyorsaniz korunun??? Bosalma falan olmamış hamile kalmanız imkansız.
Olursada tedbirinizi alınTeşekürler ya daha önce hiç bir deneyimim yok ilk defa oldu ztn bundan sonra da olmaz
Sorunuzu ciddiye alacaktım taa ki kullanıcı adınızı görene kadar. Sorunuz ile kullanıcı adınız aşırı mantıklı olduğu için kaale almamaya karar verdim görüşürükErkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı
Deneyim denen bişey var sen çok deneyimlediysen biliyorsundur ben bilmediğim için soruyorum ztn boş boş şeyler yazmak yerine hiç yazma daha iyiSorunuzu ciddiye alacaktım taa ki kullanıcı adınızı görene kadar. Sorunuz ile kullanıcı adınız aşırı mantıklı olduğu için kaale almamaya karar verdim görüşürük
O zaman cevaplıyorum madem cevap istiyorsunYani burda bunu yorumlamak yerine diğer arkadaşlar gibi sorumu cevaplasaydınız iyi olurdu
Öyle bir hamile kalma yöntemi yokErkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı
Cehennemde yanma riskin var , az bi miktarda edep adap namus dersine ihtiyacın var hepsi bu kadar. Zinayı bu kadar basitleştiremezsiniz ama ya , yapmayın Allah aşkına . 4 yıl sevdiğim adamın elini bile tutmadım bunun içinde 1 yıl nişanlı kaldım sarılmadım bile, düğünümden 6 ay önce hem resmi hem dini nikahım oldu yine aramızda el tutacak kadar bir samimiyet olmadı ben kocamın elini bile düğün günüm tuttum siz gelmişsiniz edepsizliğinize yandaş , körükçü arıyorsunuz ayıptır ya mide bulandırıyorsunuz artık. İnsanlar( ben de dahil) helali olan eşlerinden gebe kalabilmek için ne çabalar veriyor ne hikayeler var bu platformda , sizin gibi kendini bilmezler de gelip edepsizliklerine ahlak bekçisi arayıp burayı kirletmesin, utanın biraz bizden değil haşa Rabb’inizden.isim fotoğraf koymadan sorunca insanlardan gizleniyorsunuz rabbinizden değilErkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı
Herkesin dini kendine. Bu ne nefret bu ne hiddet?Cehennemde yanma riskin var , az bi miktarda edep adap namus dersine ihtiyacın var hepsi bu kadar. Zinayı bu kadar basitleştiremezsiniz ama ya , yapmayın Allah aşkına . 4 yıl sevdiğim adamın elini bile tutmadım bunun içinde 1 yıl nişanlı kaldım sarılmadım bile, düğünümden 6 ay önce hem resmi hem dini nikahım oldu yine aramızda el tutacak kadar bir samimiyet olmadı ben kocamın elini bile düğün günüm tuttum siz gelmişsiniz edepsizliğinize yandaş , körükçü arıyorsunuz ayıptır ya mide bulandırıyorsunuz artık. İnsanlar( ben de dahil) helali olan eşlerinden gebe kalabilmek için ne çabalar veriyor ne hikayeler var bu platformda , sizin gibi kendini bilmezler de gelip edepsizliklerine ahlak bekçisi arayıp burayı kirletmesin, utanın biraz bizden değil haşa Rabb’inizden.isim fotoğraf koymadan sorunca insanlardan gizleniyorsunuz rabbinizden değil
Herkesin dini kendine derken, islam tektir. Şartı tektir, doğrusu tektir. Bu nasıl bir ifade. Ben kulum, tıpkı sizin gibi. Benim nefretim bile sizi bu kadar rahatsız ederken rabbinizin nefretinden , hiddetinden hiç mi korkmazsınız. Utanıp sıkılmadan hala cevap vermenize hayranımHerkesin dini kendine. Bu ne nefret bu ne hiddet?
Siz sevişmediniz diye kimse sevişmeyecek değil. Herkesin günahı kendine yazılıyor, size ne kimin ne yaşadığından?
Herkesin dini kendine derken, islam tektir. Şartı tektir, doğrusu tektir. Bu nasıl bir ifade. Ben kulum, tıpkı sizin gibi. Benim nefretim bile sizi bu kadar rahatsız ederken rabbinizin nefretinden , hiddetinden hiç mi korkmazsınız. Utanıp sıkılmadan hala cevap vermenize hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?