• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Allah'ımm. İnşallah beni sevindirdiğini gibi senide sevindirsin🥰 çok heyecanlandım lütfen haber verin
Benim de gebelik testime bakar mısınız çok çok silik gölge gördüm gibi geldi kaset testte 23 Şubat adet tarihim

Eklentiler

• IMG_20230220_105727.webp
    IMG_20230220_105727.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 306
Benim de gebelik testime bakar mısınız çok çok silik gölge gördüm gibi geldi kaset testte 23 Şubat adet tarihim
Fotoğrafta gözükmüyor pek ama daha 3 gün varmış, Allah gönlüne göre versin tatlım benim stres yapma

Allah'ımm. İnşallah beni sevindirdiğini gibi senide sevindirsin🥰 çok heyecanlandım lütfen haber verin
Kan veremedim doktor hanımın bütün şeyi dolmuş hasta almıyormuş, evden öyle bi çıktım ku saate bule bakmadım poliklinik saatide bitmiş haklı , acilde test yapmıyor. Gebelik testi aldım yine bakmak teyit etmek için , yarın sabah erkenden kan vericem

Kan veremedim doktor hanımın bütün şeyi dolmuş hasta almıyormuş, evden öyle bi çıktım ku saate bule bakmadım poliklinik saatide bitmiş haklı , acilde test yapmıyor. Gebelik testi aldım yine bakmak teyit etmek için , yarın sabah erkenden kan vericem
Erken gebelik testmi aldın

Sağlık ocaklarından da vereilirdin aslinda canim🥰

Çıkmazsa da üzülme canım, daha çok yeni evlisin. Bi hastalığın var mı tedavi oluyor musun
Yok hayır tüm testler yapıldı eşiminde benimde hiçbir problemi yok takviye olarak vitamin kullanıyorum prowomen

Yok hayır tüm testler yapıldı eşiminde benimde hiçbir problemi yok takviye olarak vitamin kullanıyorum prowomen
O zaman olur Allah'ın izniyle merak etme. Yumurtlama günlerini takip et canım.. kaç yaşındasın

Ben şuan test yaptım normal kaset test atsam bakabilir misiniz, adet günüm yarın . Ben silik bi çizgi görüyorum. Eğer sizede öyle geldiyse hemen çıkıp erken test vs alıp gelicem
Pozitif canım 🧿🤗

Back
X