Hamile olabilir miyim

Burcu 07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
173
24
18
23
Arkadaşlar merhaba.Bugün adet gecikmesi 13.günüm.Son adet tarihim 28 Ocak ,17 şubatta normal kontrolüm vardı ve o zaman gebelik yoktu.Kaç defa test yaptım ama hep negatif.Adet oldum diyorum tam geldi diyorum bi bakıyorum beyaz akıntı.Ara sıra gelen bel ve kaşık ağrıları.Ne olabilir ?

Bende aynı durumdayım

13 gün bence geç, burada söylemek zor olabilir canım bence tekrar kontrole gitsen iyi olur, gittigin kontrolde doktor ne demişti

13 gun bencede gec adet gecikmesi yasiyor olabilirsin benmde 1 bucukk ayi gectigi oluyor testlerimde negatif cikiyodu doktra gittigimde yumurtan catlamamis diyodu sagliksiz beslendgimi soyluyordu sebep olarak yumurtan gec catliyor olabilir bende yine ayni seyleri yasiyorum 8 mart adet gunumdu olmadim bekliyorum supriz ne olcak bakalim :) ilk gebeligim adet 4 gun gecince testte net cikmisti bu arada oyuzden 13 gun de cok cok net cikmasi lazim bence :) insallah guzel sonuclar haberler alirsin

13 gün bence geç, burada söylemek zor olabilir canım bence tekrar kontrole gitsen iyi olur, gittigin kontrolde doktor ne demi
13 gün bence geç, burada söylemek zor olabilir canım bence tekrar kontrole gitsen iyi olur, gittigin kontrolde doktor ne demişti
Nasıl zor olabilir ? Hiçbir sıkıntı olmadığını yumurtalıkların gayet sağlıklı demişti

Valla bende bilemedim inanın ilk defa böyle oldu

Nasıl zor olabilir ? Hiçbir sıkıntı olmadığını yumurtalıkların gayet sağlıklı demişti
13 gün geçip test yapınca atıyorum hala negatifse, ya da regl olamıyor akıntınız varsa bunun nedenini insanlar buradan nereden bilebilir ki 7-10 gün sonraki geç adet her zaman takip edilmeli, kontrol edilmesi gereken diyen doktorlar zaten geç olmadan sorunun ne oldugunu doktorla konuşmak ileri hamilelikleriniz için daha iyi yorumumda olumsuz bir durum yok, ve stres yaparsaniz bu durumda daha da gecikebilir belki de nedeni strestir

Son düzenleme:
Yok yok yanlış anlamayın bende anlamadım zaten yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…