Hamile olabilir miyim

Hiç korkma benimde ilki kürtaj oldu. Şuan ikinciye hamileyim ama pıhtılaşma testi verdim sadece kana bakıldı şimdilik sıkıntı olmadı ama Allah'ın takdiri her şey
İnşallah bidaha yaşamayız kürtajdan sonra ikinciye gebe kalınca riskli gebelik sayılıyor diyolar öyle mi bir de pıhtılaşma için testi kendiniz mi vermek istediniz doktor mu istedi benimde aklımda var baktırmak da

Kendim gittim istedim 2 3 ten önce yapmıyoruz dediler.ben iki tane düşük yaptım şuan 3. Dedim yaptılar ama genetiğe bakmadılar sadece kan akış hızına baktılar

Kendim gittim istedim 2 3 ten önce yapmıyoruz dediler.ben iki tane düşük yaptım şuan 3. Dedim yaptılar ama genetiğe bakmadılar sadece kan akış hızına baktılar
Ücretli mi oluyor ucretliyse ücreti ne kadar devlet hastaneleri de yapıyor mu hangi ilde yaşıyorsunuz

Ücretli mi oluyor ucretliyse ücreti ne kadar devlet hastaneleri de yapıyor mu hangi ilde yaşıyorsunuz
İki düşük yapmadınız ama iki düşük mü yaptim dediniz yani

Merhaba evet arkadaş doğru söylüyor tarlusal bende kullandım 1 hafta en geç 10 gün sonra sökülüyor benim lekelenmelerim oluyordu içtiğim an sökmüştü
Bende tarlusal kullandım bu ay 2 gün oldu biteli ama kasık batması oluyor hemde canımı yakacak kadar tarlusal kasık batması yapar mı

Ben devlet Hastanesi'nde yaptırdım. Özelde de var ama onlar genetiğe de bakıyo heralde. Devlette sadece kan verdim dediğim gibi

Bende tarlusal kullandım bu ay 2 gün oldu biteli ama kasık batması oluyor hemde canımı yakacak kadar tarlusal kasık batması yapar mı
Kasık batması bilmiyorum bende kasık batması kist olunca hissediyorum sadece gebelik ihtimali varmı? Herkesin bünyesi filanda farklı ne desem yalan olur şimdi tabi tarlusal da yapmış olabilir sonuçta adet söktürücü uyardığı için yumurtaları filan

Canım tarlusal 10 gün içinde etki eder benim doktorum bana asla tarlusal icirmiyordu çünkü tarlusal her zaman söktürur diye gebelik düşünen hiçbir hastasına önermiyordu

Merhaba sizce kaç haftalık yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkürler randevum yarın ama sabredemedim

Merhaba sizce kaç haftalık yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkürler randevum yarın ama sabredemedim

Eklentiler

• 1C778241-9B75-4627-BC65-4A4AD66B53DB.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba baya koyu çıkmış maşallah hayırlı olsun bence 4 haftalık olabilir
Merhaba baya koyu çıkmış maşallah hayırlı olsun bence 4 haftalık olabilir
Teşekkürler çok sevinemedim çünkü oğlum henüz 1 yaşında ikisini birlikte nasıl büyüteceğim bilmiyorum çok sürpriz oldu eşimle beraber şok yaşadık

Teşekkürler çok sevinemedim çünkü oğlum henüz 1 yaşında ikisini birlikte nasıl büyüteceğim bilmiyorum çok sürpriz oldu eşimle beraber şok yaşadık
Ayy canım bence çok güzel beraber büyürler annesi olsun bence daha iyi inanki aradan çıkar aile tamamlanmış olur ah ah yerinde ne olmak isterdim hayırlısıyla gelsin bebişin

Ayy canım bence çok güzel beraber büyürler annesi olsun bence daha iyi inanki aradan çıkar aile tamamlanmış olur ah ah yerinde ne olmak isterdim hayırlısıyla gelsin bebişin
Rabbim size de en güzelini nasip etsin inşallah ama daha diğeri küçük olduğu için psikolojisi zor yetebilecek miyim bilmiyorum

Rabbim size de en güzelini nasip etsin inşallah ama daha diğeri küçük olduğu için psikolojisi zor yetebilecek miyim bilmiyorum
Amin inşallah bence yetersiniz öyle düşünmeyin şimdiden eşinize yanınızda Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Canım tarlusal 10 gün içinde etki eder benim doktorum bana asla tarlusal icirmiyordu çünkü tarlusal her zaman söktürur diye gebelik düşünen hiçbir hastasına önermiyordu
Yarın 4 gün olcak 10 gün içeresinde regl olmazsam gebelik testimi yapayım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…