Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetken ilişkiye mi girdiniz? Hamile değilsiniz.28 Mart'ta ilişkiye girdim ve ertesi gün hapı kullandım ama o gün addettim birinci günüydü hala adet olmadım test yaptım negatif sizce hamile miyim ?
Adetliyken hamile kalmış olmanız imkansız denecek kadar zorVe test yaptım adettimin gecikmesinden 9 gün sonra test yaptım negatif
Estesi gün hapı dengesini bozmus olabilir mi sizce öyle diyorlar ama hapı atınca o gün kanamam durdu bu da beni supelendiriyorHamile olmanız imkansız
Ertesi gün hapı hormon ilacıdır tabii ki bozarEstesi gün hapı dengesini bozmus olabilir mi sizce öyle diyorlar ama hapı atınca o gün kanamam durdu bu da beni supelendiriyor
Fazla kullanmada etkili olur muErtesi gün hapı hormon ilacıdır tabii ki bozar
Hekime danışman gerekir bu tür ilaçlar çok tehlikeli fazla kullanımı kısırlık bile yapabilir deniliyor. Ayrıca etkisini yitirip yeterli koruma sağlamayacağı da yazıyor internette.Fazla kullanmada etkili olur mu
Ertesi gün hapı hormon ilacıdır tabii ki bozar
Addettim 9 geçti test yaptım ve negatif ama inılmaz derecede bir agrı var rahmimdeHekime danışman gerekir bu tür ilaçlar çok tehlikeli fazla kullanımı kısırlık bile yapabilir deniliyor. Ayrıca etkisini yitirip yeterli koruma sağlamayacağı da yazıyor internette.