Hamile olabilir miyim

sevgiacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
9
0
1
25
28 Mart'ta ilişkiye girdim ve ertesi gün hapı kullandım ama o gün addettim birinci günüydü hala adet olmadım test yaptım negatif sizce hamile miyim ?

28 Mart'ta ilişkiye girdim ve ertesi gün hapı kullandım ama o gün addettim birinci günüydü hala adet olmadım test yaptım negatif sizce hamile miyim ?
Adetken ilişkiye mi girdiniz? Hamile değilsiniz.

Merhaba lutfen bana da bi akil verir misiniz. dogurgan donemimde iliskiye girdim (tam yumurtlamadan 3 gun once), en basta bi kac dk korunmasizdik sonra prezervatif takti ve yine de icime bosalmadi. sonrasinda aklima takildi internetten bakinca zevk suyundan da hamile kalma olasiligi oldugunu gordum. ondan sonra iyice stres yaptim normalde 10 gun kala goguslerim siser 13 gun once sisti bu sefer, akintim fazla degil sadece beyazimsi ama sumuksu degil. cok taktigimdan mi bilmiyorum ama karnima hafiften agri vuruyo gibi. zevk suyu az gelen hatta bazen gelmeyen biri ama korkuyorum sizce gebe miyim (adetime 11 gun var)

Fazla kullanmada etkili olur mu
Hekime danışman gerekir bu tür ilaçlar çok tehlikeli fazla kullanımı kısırlık bile yapabilir deniliyor. Ayrıca etkisini yitirip yeterli koruma sağlamayacağı da yazıyor internette.

Ertesi gün hapı hormon ilacıdır tabii ki bozar

Hekime danışman gerekir bu tür ilaçlar çok tehlikeli fazla kullanımı kısırlık bile yapabilir deniliyor. Ayrıca etkisini yitirip yeterli koruma sağlamayacağı da yazıyor internette.
Addettim 9 geçti test yaptım ve negatif ama inılmaz derecede bir agrı var rahmimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…