Hamile olabilir miyim

liiiinaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
3
0
1
24
Kizlar adetime 15 16 gün kala beraber olduk ve adetime 4 5 gün kala bende hamilelik belirtileri başladı başım döndü midem bulandı duygusallık vardı ve sonra test yaptım negatif çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve dün adet oldum ama hala mide bulantım var ve hamilelik hissinden çıkamıyorum acaba böyle bı durum yaşayan var mı ?

Erken gebelik testinde silik çıktıysa belki yerleşme kanamasıdir hafif pembe renkli mi yoksa kanamaniz normal adet düzeninde gibi mi kimyasal gebelik de olabilir

Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺

Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺
Ben şu an gebeyim yaklaşık 6-7 haftalık hiçbir belirtim yok akıntı dışında. Bu bulantı felan hep psikolojik

Back
X