Hamile olabilir miyim ????

papatya 12567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
8
1
1
34
Test yaptım ve belirli belirsiz ikinci hafften bir ccizgı var ama tereddüt ye kaldım ilk defa yapıyorum hamile olabilrmym ?

Eklentiler

• IMG_8844.webp
    IMG_8844.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 73
Kaç dakika içinde böyle oldu ? İlk 5 dakika içinde böyle olduysa bence hamile olabilirsiniz. Rabbim sağılıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Beş dakika geçmedi testi yaptım birkaç dakika sonra hafften çıkmıştı ama net olmadığı için tereddtte kaldım net olmaması biraz buna sebep oldu

Pozitif görünüyor kan testi sonucu kesinlestirir hayırlı olsun simdiden

Merhaba kızlar adetimin 15.gunu hastaneye gittim ve doktorum yumurtan çokta büyümedi dedi bende geç çatlar diyerekten adetimin 2.gunune kadar 2 günde bir ilişki yaşadık adetim 6 gün gecikince test yaptım sabahina negatif çıktı yaptıktan sonrada akşama iki damla çok ama çok az akıntıyla beraber pembe leke gördüm hasta oldum sandım sabahina hiçbirsey yoktu fakat çok kötü karin ağrısı bel ağrısı yaşadım bugün adetin 8.gunu hayla kanama yok fakat inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi gun içinde uyumayan ben yatakta kendini uyuya buluyorum bu arda lekeleme geldiği gunun sabahı smr testi yapıldı ondan da dolayı lekeleme olmuş olabilir mi yoksa yerleşme kanaması mi oldi

Back
X