• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

seygul

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
16
Arkadaşlar sabah yaptığım testin sonucunun fotoğrafını çektim. Daha önce böyle bir görüntüyle karşılaşıp hamile kalan var mı aranızda?

Eklentiler

• IMG_6196.webp
    IMG_6196.webp
    153,6 KB · Görüntüleme: 276
  • IMG_6186.webp
    IMG_6186.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 280
Hamilesiniz. Bu görüntüyle karşılaşan kadınların %99 u hamile kalmıştır zaten.

Tebrik ederim hamilesiniz, benimde aynı böyle çıkmıştı koşa koşa gidip kan vermiştim, şimdi 14 haftalık olduk bile :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok teşekkür ederim, inşallah kan vereceğim bugün :))

Arkadaşlar sabah yaptığım testin sonucunun fotoğrafını çektim. Daha önce böyle bir görüntüyle karşılaşıp hamile kalan var mı aranızda?

Eklentiler

• 1000005098.webp
    1000005098.webp
    13 KB · Görüntüleme: 238
Hamilemisiniz merak ettim Regl olacagım gün yaptim gebelik varmi sizce bir fikri olan varmi

Test sonucu cikti beta 26.07 yukselirmi sizce
Kaç gün var adetinize? Tek kanla bir şey diyemeyiz 4 gün sonra bir daha verin bence. Ama şu anda var gebelik. Benim de 35ti ilk kanım sonra yükseldi çok şükür şimdi 9 haftalığız🥰

Kaç gün var adetinize? Tek kanla bir şey diyemeyiz 4 gün sonra bir daha verin bence. Ama şu anda var gebelik. Benim de 35ti ilk kanım sonra yükseldi çok şükür şimdi 9 haftalığız🥰
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 🥰2 gundur geciyor adetim deger biraz daha yuksekmi olmaliydi bilemedim

Test sonucu cikti beta 26.07 yukselirmi sizce
Tebrikler . Değerin hiç bir önemi yok . Önemli olan 2 güne bir en az %60 artış inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz .
Ben adet bir gün geçince 53 değerle öğrendim 107 , 268 şeklinde arttı

Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 🥰2 gundur geciyor adetim deger biraz daha yuksekmi olmaliydi bilemedim
Amin Allah razı olsun 🙏 Geç döllenme olmuş olabilir hakkınızda hayırlısı olsun takip daha önemli 🥰

Tebrikler . Değerin hiç bir önemi yok . Önemli olan 2 güne bir en az %60 artış inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz .
Ben adet bir gün geçince 53 değerle öğrendim 107 , 268 şeklinde arttı
Iwte adet 2 gun gecti benim deger biraz az gibi geldi

Back
X