- 3 Ağustos 2023
- 101
- 14
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya 606159
Acıl yardım edin açaba gebelik varmı 9 gün adet olmadım sonra 4 gün sonra oldum oldum oda 4 gün sürdü ama ara sıra bulantım oluyor kaşık ağrım ve bel ağrım var ne yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TestAcıl yardım edin açaba gebelik varmı 9 gün adet olmadım sonra 4 gün sonra oldum oldum oda 4 gün sürdü ama ara sıra bulantım oluyor kaşık ağrım ve bel ağrım var ne yapmam lazım
Dayanamayıp test yaptım bu çıktı gebelik varmı test yaptım sonuç olarak Beta 1.20 çıktı
Testi sanırım hatalı yapmışsınız geçersiz bir sonuçBu testi yeni yaptım 1 hafta önce ama hasta oldum anlamadım neden böyle bir sonuç çıktı
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim nasip ederÖncelik olarak zaten regl gormussunuz. 1.20de gebe sonucu değil. Dilerim her şey gönlünüzce olurrr![]()
Önerebiliceginiz test ismi varmı net sonuç verenTesti sanırım hatalı yapmışsınız geçersiz bir sonuç
Yani teste bakinca zaten hamile olmadiginiz anlasiliyor birde regl olmussunuz daha niye test yapmak istiyorsunuzki. Beta cikinca doktorda soylemedimi size degilsiniz diyeÖnerebiliceginiz test ismi varmı net sonuç veren
İnşallahÇok teşekkür ederim inşallah rabbim nasip eder
Marka konusunda çok bilgili değilim yanlış yönlendirmek istemem o yüzden. Ama regl tarihine belirli süre var ise muhakkak erken gebelik testi alın diyorlar. Sanırım şuan test yapmayacaksınız ileri ki dönemler için soruyorsunuz değil mi.?Önerebiliceginiz test ismi varmı net sonuç veren
Yani testi tekrarlamayacaksınız değil mi demek istedim.Marka konusunda çok bilgili değilim yanlış yönlendirmek istemem o yüzden. Ama regl tarihine belirli süre var ise muhakkak erken gebelik testi alın diyorlar. Sanırım şuan test yapmayacaksınız ileri ki dönemler için soruyorsunuz değil mi.?
Bu testle bence psikolojik olarak kendinizi yormayın. Çok müsait değildim uzunca yazamadım bölük pörçük oldu hep. Gelelim teste. Testi hatalı yapmışsınız bence amaBu testi yeni yaptım 1 hafta önce ama hasta oldum anlamadım neden böyle bir sonuç çıktı
EvetMarka konusunda çok bilgili değilim yanlış yönlendirmek istemem o yüzden. Ama regl tarihine belirli süre var ise muhakkak erken gebelik testi alın diyorlar. Sanırım şuan test yapmayacaksınız ileri ki dönemler için soruyorsunuz değil mi.?
İlerisi için soruyorum canım
Birdahiki sefere tekrar liyacam rabbim izin verirseYani testi tekrarlamayacaksınız değil mi demek istedim.
İnşallah,Birdahiki sefere tekrar liyacam rabbim izin verirse
Rabbim gönlümüze göre versinBu testle bence psikolojik olarak kendinizi yormayın. Çok müsait değildim uzunca yazamadım bölük pörçük oldu hep. Gelelim teste. Testi hatalı yapmışsınız bence ama
1) adet görmüşsünüz
2) test negatif ( hatalı dediğim kısım kırmızılık çok bulaşmış ama test negatif)
3) beta 1.20 çıkmış 1.20 gebe bir kadin değeri maalesef ki değil.
O yüzden test neden böyle diye üzülmeyin testte ki tek sıkıntı kırmızılık bulaşmış sonuçla ilgili acaba mi denilecek nokta maalesef yok.
Marka konusuna gelince benim test markalari konusunda net bir bilgim yok yanlışta yönlendirmek istemem. Ama reglden bir süre önce yapılacak testler için erken gebelik testi olmasına dikkat edin diyorlar. Anladığım kadarıyla da markayı bundan sonra ki süreç için sordunuz. Çünkü testi yenilemenize gerek yok.Eczanede veya doktorunuz bu konuda en doğru/güvenilir markayı söyleyecektir. Dilerim ki her şey gönlünüzce olur. Bende çocuk istiyorum.![]()