Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamun aleyküm kızlar dün kan testi verdim beta >0,5 çıktı gebelik var mıdır yarın öğrenmeye gidicem ama vallahi oraya gidene kadar merakımdan ölürüm heralde
Selamun aleyküm kızlar dün kan testi verdim beta >0,5 çıktı gebelik var mıdır yarın öğrenmeye gidicem ama vallahi oraya gidene kadar merakımdan ölürüm heralde
Kızlar yazımı güncelliyorum dayanamadım bugün gittim gebelik yok dedi ama sabah kahverengi akıntım geldi ilk gebeliğim değil aslında bilmem gerekiyor ama ilkinde bunları yaşamadım tedirgin oluyorum buraya bakıyorum hep yaşayan ver mı diye
Gebelik olursa zaten anlasiliyor bu kadar kucuk degerlerle veya akintiyla fikir yürütmeye gerek kalmiyor. Varsa çıkardı kanda yok dediyse yoktur artik bir dahaki aya
Gebelik olursa zaten anlasiliyor bu kadar kucuk degerlerle veya akintiyla fikir yürütmeye gerek kalmiyor. Varsa çıkardı kanda yok dediyse yoktur artik bir dahaki aya