Merhaba, yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık ağrım oluyordu birden bıçak saplanir gibi. Bu haftada ara ara regl gibi karın ağrısı oluyor ama ishal yada kabızlık yaşamadım. Test yapmaya cesaret edemedim erkense ve negatif çıkarsa diyeCanım merhaba hamileliğin erken belirtilerinden birisi kasık ağrısı benim ara ara kasık ağrılarım vardı fakat bıçak saplanmış gibi ağrıyordu bi anda giriyordu ve sık idrara çıkma ve ishal belirtim vardı bazılarında ishal bazılarında kabızlık oluyor sizde bu belirtiler varmı acaba
Regline bi hafta varsa yapabilirsin bence ümitsizliğe kapılma ama benim testlerimde de kaç kez gözükmedi silik çizgi dahi göremedim hatta ama kaset testler en güveniliri artımed hariçMerhaba, yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık ağrım oluyordu birden bıçak saplanir gibi. Bu haftada ara ara regl gibi karın ağrısı oluyor ama ishal yada kabızlık yaşamadım. Test yapmaya cesaret edemedim erkense ve negatif çıkarsa diyeyarın sabah yapicam inşallah
Aslında regl olmuş olmam lazım 2 gün gecikti. Ama pcos olduğu için düzensiz zaten o sebeple umutlanamadimRegline bi hafta varsa yapabilirsin bence ümitsizliğe kapılma ama benim testlerimde de kaç kez gözükmedi silik çizgi dahi göremedim hatta ama kaset testler en güveniliri artımed hariç
Merhaba bende pcos hastasıyım bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim adetim biteli 17 gün olacak hala pozitif göremedim benim de yumurtlamam geç olabilir mi acaba nasıl anlaşılıyor bu? Elimde 30 test vardı bitene kadar adet olmazsam hepsini yapacağım doktora gideceğim artık.Çünkü yumurtlamam da geç oluyor 1 hafta 10 gunkadar
Merhaba ben de adetim bittikten 4 5 gün sonra testlere başlıyordum ve çift çizgileri görene kadar devam ediyordum. Genelde 22 23. Günde gördüm. Yani normale göre 1 hafta 10 gün sonra yumurtlama yakaladım. Ama o zamana kadar da her ihtimale karşı gün aşırı birliktelik yaşadık çift çizgi görünce de yine devam ettik ve ilişkiden sonra bir süre yattim. Bugün gebelik testi yaptım pozitif sonucu gördüm çok şükür şimdi dua edicem kalp atışını da görmek için . İnşallah sizde en kısa sürede gebelik haberi alirsinizMerhaba bende pcos hastasıyım bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim adetim biteli 17 gün olacak hala pozitif göremedim benim de yumurtlamam geç olabilir mi acaba nasıl anlaşılıyor bu? Elimde 30 test vardı bitene kadar adet olmazsam hepsini yapacağım doktora gideceğim artık.
Biz de aynı şekilde adet bitiminden beri dün aşırı birliktelik yaşıyoruz ama hala yumurtlama göremedim hakkımızda hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziMerhaba ben de adetim bittikten 4 5 gün sonra testlere başlıyordum ve çift çizgileri görene kadar devam ediyordum. Genelde 22 23. Günde gördüm. Yani normale göre 1 hafta 10 gün sonra yumurtlama yakaladım. Ama o zamana kadar da her ihtimale karşı gün aşırı birliktelik yaşadık çift çizgi görünce de yine devam ettik ve ilişkiden sonra bir süre yattim. Bugün gebelik testi yaptım pozitif sonucu gördüm çok şükür şimdi dua edicem kalp atışını da görmek için . İnşallah sizde en kısa sürede gebelik haberi alirsiniz
Her gün aynı saatte ovulasyon testi yapmaya devam edin. Ben bı ay adetten 3 gün önce pik görmüştümBiz de aynı şekilde adet bitiminden beri dün aşırı birliktelik yaşıyoruz ama hala yumurtlama göremedim hakkımızda hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Merhaba rica etsem testime bakar mısınız awox markası bu marka güvenilir mi reglime 4 gün kaldıHer gün aynı saatte ovulasyon testi yapmaya devam edin. Ben bı ay adetten 3 gün önce pik görmüştümpcosta malesef çok düzensiz. Birde vücudunuzu takip edin. Kasıklarda ağrı batma ve yumurta akı gibi akintiniz olunca mutlaka degerlendirin
Yumurtlamada test pik yaptikyan sonra yavaş yavaş bu şekilde siliklesiyor. Eğer pik gorduyseniz şuan artık yumurtlama zamanı geçtiği için böyle silik çıkmıştır. Bu gebelik testi mi ovulasyon testi mi bu arada ? Gebelikte pozitif bence :)Merhaba rica etsem testime bakar mısınız awox markası bu marka güvenilir mi reglime 4 gün kaldı
Gebelik canım evet pozitifmiş bugün kan verdim 25 çıktı betam reglime 4 günvarYumurtlamada test pik yaptikyan sonra yavaş yavaş bu şekilde siliklesiyor. Eğer pik gorduyseniz şuan artık yumurtlama zamanı geçtiği için böyle silik çıkmıştır. Bu gebelik testi mi ovulasyon testi mi bu arada ? Gebelikte pozitif bence :)
Çok sevindim ikimiz de daha 2 haftalık dönemin içindeyiz:) umarım HCG artisimiz düzenli olur ve sorunsuz bir gebelik yaşarızGebelik canım evet pozitifmiş bugün kan verdim 25 çıktı betam reglime 4 günvar
İnsan canımÇok sevindim ikimiz de daha 2 haftalık dönemin içindeyiz:) umarım HCG artisimiz düzenli olur ve sorunsuz bir gebelik yaşarız
Çok sevindim ikimiz de daha 2 haftalık dönemin içindeyiz:) umarım HCG artisimiz düzenli olur ve sorunsuz bir gebelik yaşarız
Yumurta akı gibi akıntı olduğu günler pozitif göremedim. Salı gününe doktor randevusu aldım bakalım doktor ne diyecek herhalde henüz yumurtlama olmadı kasiklarimda 2 3 gündür ağrı varHer gün aynı saatte ovulasyon testi yapmaya devam edin. Ben bı ay adetten 3 gün önce pik görmüştümpcosta malesef çok düzensiz. Birde vücudunuzu takip edin. Kasıklarda ağrı batma ve yumurta akı gibi akintiniz olunca mutlaka degerlendirin
Bence teste çok güvenmeyin. Hatalı çıkabilir. Yumurta akı kivaminda akıntı ve kasık ağrısı olan gün mutlaka degerlendirin yumurtlama belirtisi bunlar.Yumurta akı gibi akıntı olduğu günler pozitif göremedim. Salı gününe doktor randevusu aldım bakalım doktor ne diyecek herhalde henüz yumurtlama olmadı kasiklarimda 2 3 gündür ağrı vardoktora gitsem ayrıntılı ultrason yapar mı acaba devlet hastanesinde bilginiz var mı? İlk defa gebelik için gidecegim ilgilenirler mi bilmiyorum
Teste güvenmedim farklı marka da yaptım onda da pozitif göremedim bence sorun bendeBence teste çok güvenmeyin. Hatalı çıkabilir. Yumurta akı kivaminda akıntı ve kasık ağrısı olan gün mutlaka degerlendirin yumurtlama belirtisi bunlar.
Bu konuyla iglili hiç gitmedim doktora bilemedim ne desem
Kaç haftalık oldunuz şuanÇok sevindim ikimiz de daha 2 haftalık dönemin içindeyiz:) umarım HCG artisimiz düzenli olur ve sorunsuz bir gebelik yaşarız
Merhaba ben Pzt kontrole gitmiştim . 5 hafta gibi gözüküyor ama kalp atışını da duyalım öyle haftayı anlarız dedi. 10 gün sonra kalp atışı için cagirdi:) kese ve yolk kesesi göründü sadece bebeği göremedik henüz :)Kaç haftalık oldunuz şuanbeta artışı oldu mu bende dün gittim doktora 2 gün gecikti diye beta 63.9 çıktı daha yeni olduğu için ultrason da gözükmedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?