Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim?????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsev96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
43
10
1
29
Kizlar selam, pcos tanısı konmuştu. O sebeple ovulasyon testleriyle yumurtlamama takip ediyorum 4 aydır. Ama ilk kez bu ay çok düzenli birliktelik yasadik ovulasyon yüksek ve zirve olan günler gün aşırı birlikteliklerimiz oldu . Hatta h.sonlari iki gün üst üste de oldu. Uzun süre yattım hemen kalkmadim yataktan. Reglim hep geciktiği için neyden kaynaklı gecikti anlayamadım. 2 gün gecikti ama regl ortalamam 40 güne göre 2 gün gecikti. Çünkü yumurtlamam da geç oluyor 1 hafta 10 gunkadar . Arabada regl olcak gibi ağrim oluyo ama hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. Bugün çamaşırımda minnacık kahverengimsi leke gördüm. Adet oncesi mi yoksa yerleşme kanaması mi emin olamadım. Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama erken mi emin değilim. Yumurtlama tarihimin 18 19 Nisan olduğunu düşünüyorum. Varmı bu durumu yaşayan . Hamile olabilir miyim??

Canım merhaba hamileliğin erken belirtilerinden birisi kasık ağrısı benim ara ara kasık ağrılarım vardı fakat bıçak saplanmış gibi ağrıyordu bi anda giriyordu ve sık idrara çıkma ve ishal belirtim vardı bazılarında ishal bazılarında kabızlık oluyor sizde bu belirtiler varmı acaba

Merhaba, yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık ağrım oluyordu birden bıçak saplanir gibi. Bu haftada ara ara regl gibi karın ağrısı oluyor ama ishal yada kabızlık yaşamadım. Test yapmaya cesaret edemedim erkense ve negatif çıkarsa diye yarın sabah yapicam inşallah

Regline bi hafta varsa yapabilirsin bence ümitsizliğe kapılma ama benim testlerimde de kaç kez gözükmedi silik çizgi dahi göremedim hatta ama kaset testler en güveniliri artımed hariç

Regline bi hafta varsa yapabilirsin bence ümitsizliğe kapılma ama benim testlerimde de kaç kez gözükmedi silik çizgi dahi göremedim hatta ama kaset testler en güveniliri artımed hariç
Aslında regl olmuş olmam lazım 2 gün gecikti. Ama pcos olduğu için düzensiz zaten o sebeple umutlanamadim

Çünkü yumurtlamam da geç oluyor 1 hafta 10 gunkadar
Merhaba bende pcos hastasıyım bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim adetim biteli 17 gün olacak hala pozitif göremedim benim de yumurtlamam geç olabilir mi acaba nasıl anlaşılıyor bu? Elimde 30 test vardı bitene kadar adet olmazsam hepsini yapacağım doktora gideceğim artık.

Merhaba ben de adetim bittikten 4 5 gün sonra testlere başlıyordum ve çift çizgileri görene kadar devam ediyordum. Genelde 22 23. Günde gördüm. Yani normale göre 1 hafta 10 gün sonra yumurtlama yakaladım. Ama o zamana kadar da her ihtimale karşı gün aşırı birliktelik yaşadık çift çizgi görünce de yine devam ettik ve ilişkiden sonra bir süre yattim. Bugün gebelik testi yaptım pozitif sonucu gördüm çok şükür şimdi dua edicem kalp atışını da görmek için . İnşallah sizde en kısa sürede gebelik haberi alirsiniz

Biz de aynı şekilde adet bitiminden beri dün aşırı birliktelik yaşıyoruz ama hala yumurtlama göremedim hakkımızda hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi

Her gün aynı saatte ovulasyon testi yapmaya devam edin. Ben bı ay adetten 3 gün önce pik görmüştüm pcosta malesef çok düzensiz. Birde vücudunuzu takip edin. Kasıklarda ağrı batma ve yumurta akı gibi akintiniz olunca mutlaka degerlendirin

Merhaba rica etsem testime bakar mısınız awox markası bu marka güvenilir mi reglime 4 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_3487.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba rica etsem testime bakar mısınız awox markası bu marka güvenilir mi reglime 4 gün kaldı
Yumurtlamada test pik yaptikyan sonra yavaş yavaş bu şekilde siliklesiyor. Eğer pik gorduyseniz şuan artık yumurtlama zamanı geçtiği için böyle silik çıkmıştır. Bu gebelik testi mi ovulasyon testi mi bu arada ? Gebelikte pozitif bence :)

Gebelik canım evet pozitifmiş bugün kan verdim 25 çıktı betam reglime 4 günvar

Yumurta akı gibi akıntı olduğu günler pozitif göremedim. Salı gününe doktor randevusu aldım bakalım doktor ne diyecek herhalde henüz yumurtlama olmadı kasiklarimda 2 3 gündür ağrı var doktora gitsem ayrıntılı ultrason yapar mı acaba devlet hastanesinde bilginiz var mı? İlk defa gebelik için gidecegim ilgilenirler mi bilmiyorum

Bence teste çok güvenmeyin. Hatalı çıkabilir. Yumurta akı kivaminda akıntı ve kasık ağrısı olan gün mutlaka degerlendirin yumurtlama belirtisi bunlar.
Bu konuyla iglili hiç gitmedim doktora bilemedim ne desem

Teste güvenmedim farklı marka da yaptım onda da pozitif göremedim bence sorun bende neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zaten yumurtlama olduysa doktor görür herhalde

Çok sevindim ikimiz de daha 2 haftalık dönemin içindeyiz:) umarım HCG artisimiz düzenli olur ve sorunsuz bir gebelik yaşarız
Kaç haftalık oldunuz şuan beta artışı oldu mu bende dün gittim doktora 2 gün gecikti diye beta 63.9 çıktı daha yeni olduğu için ultrason da gözükmedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi

Kaç haftalık oldunuz şuan beta artışı oldu mu bende dün gittim doktora 2 gün gecikti diye beta 63.9 çıktı daha yeni olduğu için ultrason da gözükmedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi
Merhaba ben Pzt kontrole gitmiştim . 5 hafta gibi gözüküyor ama kalp atışını da duyalım öyle haftayı anlarız dedi. 10 gün sonra kalp atışı için cagirdi:) kese ve yolk kesesi göründü sadece bebeği göremedik henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…