- 2 Mayıs 2025
- 70
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi femalecheek
-
Test yaptınız mıKızlar 3 nisan son adet günüm
25 nisanda birlikteliğim oldu
30 nisanda kahverengi akıntım geldi
Adet olacakmisim gibi sag kasigim ağrıyor
Uygulama 7 gün sonra adet olacaksın diyor
Bana yardımcı olur musunuz
Yaptım negatif ama erken yapmış olabilir miyim diye düşündümTest yaptınız mı
Regl gününde yap canım ben erken öğrendim bugün öğrendim şuan daha çok stres oldumYaptım negatif ama erken yapmış olabilir miyim diye düşündüm
Hamile misin ay cok sevindim darısı başıma inşallahRegl gününde yap canım ben erken öğrendim bugün öğrendim şuan daha çok stres oldum
Evet canım bu sabah öğrendim betam 25 reglime 4 gün var acaba değerim düşük mü diye düşünüyorumHamile misin ay cok sevindim darısı başıma inşallah
Hayır düşük değil ben 12 ile öğrenmiştim. Önemli olan 2 güne bir artmasıEvet canım bu sabah öğrendim betam 25 reglime 4 gün var acaba değerim düşük mü diye düşünüyorum
Ay gerçekten mi 12 ile öğrendiğinde regline kaç gün vardıHayır düşük değil ben 12 ile öğrenmiştim. Önemli olan 2 güne bir artması
4 gün vardı benim deAy gerçekten mi 12 ile öğrendiğinde regline kaç gün vardı
Ay çok sevindim iki gün sonra kaç olmuştu canım değerin4 gün vardı benim de
En son ne zaman adet oldunuz kiEvet canım bu sabah öğrendim betam 25 reglime 4 gün var acaba değerim düşük mü diye düşünüyorum
2 gün sonra 75 oldu sonra 168. 1250yi gördükten 5 gün sonra da keseyi gördükAy çok sevindim iki gün sonra kaç olmuştu canım değerin
6 nisanEn son ne zaman adet oldunuz ki
Hayırlı olsun canım bende iki gün sonra kan vereceğim inşallah artar değerim2 gün sonra 75 oldu sonra 168. 1250yi gördükten 5 gün sonra da keseyi gördük
İnşallah sağlıkla ilerlerHayırlı olsun canım bende iki gün sonra kan vereceğim inşallah artar değerim
Ne gibi belirtin vardı bugünde Adet olacakmisim gibi karnim agriyor 6 gun var gosteriyo asla erken gelmez her zaman 3 5 gun gecikirEvet canım bu sabah öğrendim betam 25 reglime 4 gün var acaba değerim düşük mü diye düşünüyorum
Canım yumurtlamadan sonra bikaç kez krem gibi beyaz akıntım oldu arada çok hafif sol kasık ağrım oluyor sanırım benim bebiş solda zaten soldan yumurtam vardır onun dışında bide vücudum çok sıcak basıyor başka şimdilik belirti yokNe gibi belirtin vardı bugünde Adet olacakmisim gibi karnim agriyor 6 gun var gosteriyo asla erken gelmez her zaman 3 5 gun gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?