Reglim gecti bile 7-8 gün5 dk içinde çıkması lazım, hatta varsa hemen çıkıyor.
regle kaç gün var?
Aldigim test ilk 10 dk icinde dogru yorumlanir diyor 5 dk falan yazmiyor hic5 dk içinde çıkması lazım, hatta varsa hemen çıkıyor.
regle kaç gün var?
Tesekkur ederim sag olasin evet 7-8 gun gecikme var,senelerdir bekliyorum o yuzden once bi idrar testi yapayim dedim onda da kafam karistiGecikme oldu mu, idrarda varsa kan vermek daha doğru olur netleştirmek için, hayırlısı olsun senin için rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
7-8 gün geçtiyse bence daha belirgin bi çizgi çıkması gerekirdi.Reglim gecti bile 7-8 gün
yani cok da gunu gunune adet olan biri degilim oncelerde pcos denilmisti. Bi onceki adetime gore gecikme gunu 7-8 gün aslinda7-8 gün geçtiyse bence daha belirgin bi çizgi çıkması gerekirdi.
o zaman yarın sabah testi yenileyin.yani cok da gunu gunune adet olan biri degilim oncelerde pcos denilmisti. Bi onceki adetime gore gecikme gunu 7-8 gün aslinda
Oyle yapayim,Sonuc olarak gebe oldugunuzu ogrendiniz degil mi , insallah bende de oyle olurBendede gebeliğimde olmuştu iki test yapmıştım birisi silik diğeri negatif vermişti. Belki test bozuktur yarın tekrarlayıp sonra kana gidin derim. Hayırlı olsun inşallah
Çok aminRabbim sizlere de nasip etsin
Oladsbilirrr bence kan verinKızlar sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla gebelik testi yaptım, 10 dk içinde böyle silik çizgi çıktı. Uzun zamandır gebelik istiyorum o yüzden inanamadim aynı idrarla tekrar test yaptım ama onda 2. Çizgi hiç çıkmadı bile. Hatta C çizgisi de biraz soluk gibi geldi bana resimde gördüğünüz üzere. Neden böyle olmuş olabilir bi fikriniz var mı? Idrarı bir kapta toplayıp o şekilde numune almıştım ilkinde. İkinci testte de aynı şekilde yaptım ama aynı idrarı kullandım ve ilk testten sonra aradan 10 dk geçince 2. Testi yaptım,bu yüzden olabilir mi ? Yoksa ilk testimin de mi sonucu yanlış acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?