İyi akşamlar kızlar, gebelik var mıdır diye düşünmeden edemiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılar kramplar vs bildiğiniz pms belirtilerini yaşardım. Yüzümde sivilce çıkardı. Fakat bu sefer hiçbir belirtim yok. Sadece vücut ısımın yükseldiğini hissediyorum. Eşim ateşim olduğunu söylüyor fakat bu biraz da sıcak basması gibi geliyor bana. Son 1 haftadır inanılmaz bir yorgunluk var üstümde sabah gözümü açamıyorum, bazen konuşmak bile çok yorucu geliyor sürekli uyku halindeyim. Adet günüm yaklaşırken 3 4 gün kala test yaptım önce pozitif 5 dk sonra negatif oldu. Anlamadım. Ertesi gün bir daha test yaptım bu da direkt negatif çıktı. Sonradan öğrendiğime göre kullandığım marka pek de güvenilir değilmiş pek çok şikayet vardı. Kafam karıştı ve bekleyeyim dedim yarın regl günüm. Sadece bacaklarımda hafif çekilmeler hissediyorum ve biraz mide bulantım var. Beklemeliyim biliyorum ama dayanamıyorum fikir almaya ihtiyacım var. Sizce hamilelik olabilir mi?