Hamile olabilir miyim ?

esemaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
4
1
1
27
Bugün lekelenme tarzı kanamam oldu kan testi verdim 4.44 çıktı pcosum var 33 günde bir adet oluyorum adetime 10 gün var bu hesaba göre ama 28 günde olursam 2 gün var son adet tarihim 17 temmuzdu yumurtlama testine göre 30-31 temmuz ilişki oldu bu değer hamilelik olabilir mi ? Regl öncesi de 4.44 çıkabilir mi

Bugün lekelenme tarzı kanamam oldu kan testi verdim 4.44 çıktı pcosum var 33 günde bir adet oluyorum adetime 10 gün var bu hesaba göre ama 28 günde olursam 2 gün var son adet tarihim 17 temmuzdu yumurtlama testine göre 30-31 temmuz ilişki oldu bu değer hamilelik olabilir mi ? Regl öncesi de 4.44 çıkabilir mi
Kritik çıkmış canım biraz 5 ve 5 üstü gebelik oluyor senin ki çok yakın 5 şe

Kritik çıkmış canım biraz 5 ve 5 üstü gebelik oluyor senin ki çok yakın 5 şe
Doktor karından ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi bu sanki reglden öncede oluyordu değil mi bende çok ümitlendim normalde hep 0 çıkıyordu ilk kez böyle bi değer gördüm haftaya yeniden gel dedi içim içime sığmıyor mide bulantım ve göğüs hassasiyetimde var birde lekelenme oldu

Doktor karından ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi bu sanki reglden öncede oluyordu değil mi bende çok ümitlendim normalde hep 0 çıkıyordu ilk kez böyle bi değer gördüm haftaya yeniden gel dedi içim içime sığmıyor mide bulantım ve göğüs hassasiyetimde var birde lekelenme oldu
Mide bulantin heycandandir cnm daha cok erken cunku ama yukselebilir degerin dusedebilir kimyasal vs olursa iki gun sonra tekrarla yada erken gebelik testi yap

O hastanenin referans aralığına bağlı
En iyi sonucu ikinci kan testi verir
Ama aynı yerde verin tabi ki farklı hastanede değil

İki günde bir tekrarla canım testini inşallah güzel şekilde yükselir değerin 🌸

Back
X