hamile olabilir miyim ?

elagurses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
4
0
1
20
Sevgilimle surtunme yaşadık o vajinama girer gibi oldu ama giremedi bile sadece degme oldu internette zevk suyu ile hamile kalınabilir yazıyordu yaşadığımız günün sabahı regli oldum ve elle almayı düşünüyorum sizce hamile olabilir miyim

Sevgilimle surtunme yaşadık o vajinama girer gibi oldu ama giremedi bile sadece degme oldu internette zevk suyu ile hamile kalınabilir yazıyordu yaşadığımız günün sabahı regli oldum ve elle almayı düşünüyorum sizce hamile olabilir miyim
Regl olmuşsunuz zaten

ya internette zevk suyundan hamile kalinabilir yazınca korktum açıkçası çünkü bosalma çok sonrasında yaşandı yine de ilaç almalımiuim sizce

ya internette zevk suyundan hamile kalinabilir yazınca korktum açıkçası çünkü bosalma çok sonrasında yaşandı yine de ilaç almalımiuim sizce
Yahu ortada birleşme yok sürtünüp duruyosunuz ne meraklısınız boş yere ella almaya. Gidin döllenme nasıl olur onu öğrenin önce

yani kesin olarak öyle bir durum olmaz ve ilaç almayacağım ben riske atmamak için ilaç almayı düşünüyordum ama sabahına regli olunca suan da vazgectom

Back
X