Hamile değilsen de bu durumu değiştiremeyeceksinSon adet tarihim 01 Eylül günüydü Eylül ün 11 ve 14 ünde korunmasız birliktelik yaşadık gebelik istiyoruz normalde 25 günde bir adet görüyorum arada adet tarihimde oynamalar oluyor Eylül'ün 24 ünde erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı Eylül ün 26 sında adet olmam gerekiyorken olmadım 4 gün geçti göğüs ucunda dokunduğumda acı oluyor normalde hiç göğüs ağrısı yaşamam adet olacakmışım gibi kasık ağrısı aynı şekilde kasıkda ara sıra olan sol tarafımda daha çok bıçak saplanması gibi oluyor ve bu gün ilk defa şeffaf su gibi akıntı ve açık sarı renkte akıntı gibi bişi oluyor koku yanma kaşıntı yok ped kullanıyorum heran akıntı geliyormuş gibi hissediyorum yeni evliyim evlenmeden önce AMh mın düşük olduğunu çocuk sahibi olmamın çok düşük bir ihtimal olduğunu tüp bebekle bile çok düşük bir şansım olduğunu öğrendim hamile olabilir miyim doktora gitmeye korkuyorum ya hamile değilsem die adete 2 gün kala yaptığım test negatif çıkınca lütfen cevab verirseniz sevinirim
Adet öncesiyle adet sonra gecikme başka oluyormuş geç döllenme vs bat 24 eylülse kan ver benceKan testi mi vereyim çıkar mı ilk hamileliğim olacak 7 gün beklemem mi gerek adet gecikmemin
Adetin gecikmiş evde idrardan yapsan çıkar diye düşünüyorum pozitif olursa ardından kan verip değerine bakarsınL lalebuketi Kan testi mi vereyim çıkar mı ilk hamileliğim olacak 7 gün beklemem mi gerek adet gecikmemin
24 ünde gebelik testi yaptım negatif çıktı 26 sında hasta olmam gerekiyordu olmadım bugün 4. Gün gecikmemin yani ben adet gününden önce 1 2 gün önce test yapmıştımAdet öncesiyle adet sonra gecikme başka oluyormuş geç döllenme vs bat 24 eylülse kan ver bence
Teşekkürler inşallah hamileyimdir doktor çok düşük bir şansın var dedi hamilelik için inşallah bir mucize olmuşturAdetin gecikmiş evde idrardan yapsan çıkar diye düşünüyorum pozitif olursa ardından kan verip değerine bakarsın
Bence yap birde erken gebelik testi al normal test alma veya kan ver24 ünde gebelik testi yaptım negatif çıktı 26 sında hasta olmam gerekiyordu olmadım bugün 4. Gün gecikmemin yani ben adet gününden önce 1 2 gün önce test yapmıştım
Erken gebelik testi almıştım negatif çıkınca şimdi tekrar negatif çıkar die korku sardı biraz daha bekleyeyim mi bilemedimBence yap birde erken gebelik testi al normal test alma veya kan ver
Bide her test doğruyu göstermiyormuş bende yeni öğrendim vallahi bence siz direk acilden kan verin daha net olurErken gebelik testi almıştım negatif çıkınca şimdi tekrar negatif çıkar die korku sardı biraz daha bekleyeyim mi bilemedim
Teşekkürler mesajıma cvblarınız için RABBİM dualarımızı boş çıkarmasın inşallahBide her test doğruyu göstermiyormuş bende yeni öğrendim vallahi bence siz direk acilden kan verin daha net olur
Amin amin bende bugün 2 gün oldu geciktim şuan test yaptım sonucu bekliyorumTeşekkürler mesajıma cvblarınız için RABBİM dualarımızı boş çıkarmasın inşallahsağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum test yaptım sonucu bekliyorum derken kan testi mi yaptırdınızAmin amin bende bugün 2 gün oldu geciktim şuan test yaptım sonucu bekliyorum
İnşallahhhhhTeşekkürler inşallah hamileyimdir doktor çok düşük bir şansın var dedi hamilelik için inşallah bir mucize olmuştur
Yok labaquik erken gebelik testi yaptım negatifHayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum test yaptım sonucu bekliyorum derken kan testi mi yaptırdınız
Hamilesin demekAcil cvb beta hcg kanda 21.32 çıktı ne dmeek
Darısı başıma demekkkkkAcil cvb beta hcg kanda 21.32 çıktı ne dmeek
Bugün tekrar gittim doktora beta ya baktı değerim 14 e düşmüş kimyasal gebelik dedi adet olursun birkaç gün içinde dedi doktor çok üzgünümDarısı başıma demekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?