• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Elanur Kahraman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba kızlar ayın 13 de bazı kan tahlili istemişti doktorum değerlerm bu işin garibi beta 0.34 şuan da 4 gün geçikmem var hiçbir hamilelik belirtim de yok sizce hamilemiyim tekrardan bi kan tahlili vereyim mi

Eklentiler

• IMG_3042.webp
    IMG_3042.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 98
canım bu 13 kasımda yapılmış bi test ,bız 1 aralıktayız tekrar kan testı ver olmadı

Şuan da 4 gün geçilme var hiçbir hamilelik belirtisi de yok
Normal de gecikme yaşıyor musun ?
gebelik belirtileri herkes de aynı olmaz varsa hamilelik belirtiler sonradan bile başlayabilir ya da hiç olmayabilir . Kesin hamilesiniz ya da değilsiniz diye zaten herhalde kimse bi şey diyemez kan testi vererek öğrenebilirsiniz

Normal de gecikme yaşıyor musun ?
gebelik belirtileri herkes de aynı olmaz varsa hamilelik belirtiler sonradan bile başlayabilir ya da hiç olmayabilir . Kesin hamilesiniz ya da değilsiniz diye zaten herhalde kimse bi şey diyemez kan testi vererek öğrenebilirsiniz
2 aydır düzenliydi bu ay bozdu

Test yqptinizmi p3ki hamilelik belirtisine takilmayin ben 2 aya girdim simdi yeni yeni midem bulaniyor hqfif hafif herkesde aynida degil belirtiler
hamilelik belirtisi de yok hastalık belirtisi de o yüzden çok kararsız kaldım köyde olduğum için test de yapamadım

Back
X