- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Elanur Kahraman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu 13 kasımda yapılmış bi test ,bız 1 aralıktayız tekrar kan testı ver olmad
hayır negatıf 19 gun geçmiş aradan ama artmış olabilirBeta 0.34 hamile olunur mu peki
Değerlerim de kötü ya bide kendimi umutlandırmak da istemiyorumhayır negatıf 19 gun geçmiş aradan ama artmış olabilir
13 Kasım da bu değerle hamile değilmişsin ama bu zamana kadar geçen süre zarfında gebelik varsa değer yükselmiştir gecikme varsa kan testi verebilirsinizBeta 0.34 hamile olunur mu peki
idrar testı yap 4 gun çok fazla yanıDeğerlerim de kötü ya bide kendimi umutlandırmak da istemiyorum
Şuan da 4 gün geçilme var hiçbir hamilelik belirtisi de yok13 Kasım da bu değerle hamile değilmişsin ama bu zamana kadar geçen süre zarfında gebelik varsa değer yükselmiştir gecikme varsa kan testi verebilirsiniz
Normal de gecikme yaşıyor musun ?Şuan da 4 gün geçilme var hiçbir hamilelik belirtisi de yok
2 aydır düzenliydi bu ay bozduNormal de gecikme yaşıyor musun ?
gebelik belirtileri herkes de aynı olmaz varsa hamilelik belirtiler sonradan bile başlayabilir ya da hiç olmayabilir . Kesin hamilesiniz ya da değilsiniz diye zaten herhalde kimse bi şey diyemez kan testi vererek öğrenebilirsiniz
Benim bu değerlerimle hamile kalınabilir mi pekihayır negatıf 19 gun geçmiş aradan ama artmış olabilir
Benim reglimin uzadigi aydan sonraki ay hamile kaldim amh 0.64 benim degerleri bakma bence rabbim nasip edecekse oluyor2 aydır düzenliydi bu ay bozdu
Negatif canımMerhaba kızlar ayın 13 de bazı kan tahlili istemişti doktorum değerlerm bu işin garibi beta 0.34 şuan da 4 gün geçikmem var hiçbir hamilelik belirtim de yok sizce hamilemiyim tekrardan bi kan tahlili vereyim mi
Bu ay geçikme oldu işte bugün 6 gün oldu kendimi de umutlandırmak da istemiyorumBenim reglimin uzadigi aydan sonraki ay hamile kaldim amh 0.64 benim degerleri bakma bence rabbim nasip edecekse oluyor
O zaman ümitlenme yapmayım şuan 6 gün geçikme hiçbir belirtide yokNegatif canım
Test yqptinizmi p3ki hamilelik belirtisine takilmayin ben 2 aya girdim simdi yeni yeni midem bulaniyor hqfif hafif herkesde aynida degil belirtilerBu ay geçikme oldu işte bugün 6 gün oldu kendimi de umutlandırmak da istemiyorum
hamilelik belirtisi de yok hastalık belirtisi de o yüzden çok kararsız kaldım köyde olduğum için test de yapamadımTest yqptinizmi p3ki hamilelik belirtisine takilmayin ben 2 aya girdim simdi yeni yeni midem bulaniyor hqfif hafif herkesde aynida degil belirtiler
Umutlandirmiyim ama benim hic regl agrim olmadi bence test size ulastiginda bir test yapin 6 gun gecikme az degilhamilelik belirtisi de yok hastalık belirtisi de o yüzden çok kararsız kaldım köyde olduğum için test de yapamadım
Kan testi verdim bakalım sonuç ne olacakUmutlandirmiyim ama benim hic regl agrim olmadi bence test size ulastiginda bir test yapin 6 gun gecikme az degil