• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

lindaa 858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Herkese merhaba eşim ile 2 senedir bebek planlıyoruz fakat maalesef olmadı bende veya eşimde bir sorun yok doktor stres yaptığımızı söyledi ben işe vs başladım vazgeçtik oluruna bıraktık ve ilk defa reglim 7 gün gecikti regli sancısı arada bir gelip gidiyor göğüslerim ağrıyor kaset test yaptım 2 gün önce negatif çıktı yarın sabah birdaha yapmayı düşünüyorum sizce hamilelik olabilir mi?

Merhaba. Normalde düzenli midir adetleriniz. Yedi gün gecikmeye silikte olsa çizgi çıkma ihtimali yüksek.

umarım gönlünüzden geçen olmuştur :) kaset test için yeterli hormon geçmemiş olabilir idrara. Bir hafta uzun bir gecikme

umarım gönlünüzden geçen olmuştur :) kaset test için yeterli hormon geçmemiş olabilir idrara. Bir hafta uzun bir gecikm
Herkese merhaba eşim ile 2 senedir bebek planlıyoruz fakat maalesef olmadı bende veya eşimde bir sorun yok doktor stres yaptığımızı söyledi ben işe vs başladım vazgeçtik oluruna bıraktık ve ilk defa reglim 7 gün gecikti regli sancısı arada bir gelip gidiyor göğüslerim ağrıyor kaset test yaptım 2 gün önce negatif çıktı yarın sabah birdaha yapmayı düşünüyorum sizce hamilelik olabilir mi?
Merhaba bizde 1 yıldır istiyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay geçti üzerinden ilk defa silik çizgi gördüm testte bugün acaba varmıdır adetime 2 gün var

Silik çizgi var demek mi acaba ilk defa böyle silik gördüm testte

Silik çizginiz bir iki dakika içinde çıktıysa muhtemel. 10 dakikadan sonra çıkanları dikkate almayın

Bekledikçe ikincide yanıltıcı bi hayalet çizgi çıkıyor

Test yaptıktan sonra işime baktım daldım 20 dk sonra fln baktım silik çizgi vardı yarın sabah ta ilk idrarla yapıcam inşallah vardır

umarım gönlünüzden geçen olmuştur :) kaset test için yeterli hormon geçmemiş olabilir idrara. Bir hafta uzun bir gecikme
şimdi test yaptım ama maalesef negatif idrara hemen yansımıyor sanırım bugün farklı bir belirtim daha var midem bulanıyor başım ağrıyor bakalım 2 gün daha beklemeye karar verdim tekrar kaset test yapacağım negatif görürsem direkt hastaneye

2 yıl biraz uzun süre olmuş doktor kontrolü ile mi ilerliyorsunuz? Yumurtlamayı ovülasyon testi ile kontrol etmiyorsanız etmenizi öneririm 🌸 Bir de erken gebelik testleri bulundurun awox ya da predictor markalardan. İnsallah hamilesinizdir 🤲🏻

şimdi test yaptım ama maalesef negatif idrara hemen yansımıyor sanırım bugün farklı bir belirtim daha var midem bulanıyor başım ağrıyor bakalım 2 gün daha beklemeye karar verdim tekrar kaset test yapacağım negatif görürsem direkt hastaneye
İdrara geçmesi 14 gün kadar sürüyor . Ovülasyon ile takip etmenizi bende öneririm . Bende bu şekilde deniyorum ama nasip olmadı daha. Bugün doktor randevum var .

Back
X