• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

gulgul257

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Kızlar ben 16 Mart da adet oldum sonrasında korunmadık ve adetimden üç gün önce pazar günü lekelenme olduğunu fark ettim pembe renginde
Regl olduğumu düşündüm pet koydum sonrasında iki üç kez daha böyle lekelenme oldu ama asla pıhtılı değildi pazartesi de çok az geldi ve Salı kesildi ama inanılmaz bi kasık ağrısı ve biraz göğüs hassasiyetim vardı şüphelendim test yaptım çok silik bi çizgi çıktı bugün kan verdim ama betaya göre hamile değilim şuan beyaz akıntım var aralıklı kaşık ağrım oluyor ve göğüs hassasiyetim devam ediyor aklım çok karıştı hala ihtimal olabilir mi acaba

İdrar testleri bazen yalancı pozitiflik verebiliyor, idrarda olsa kanda zaten çıkardı. Değeriniz kaç çıktı?

Geç döllenme olabilir mi acaba kafam çok karıştı
İlişki üzerinden kaç gün geçmiştir?
Benimki geç döllenmeydi adet gecikmesinin 4.gününde çok düşük değerle öğrenmiştim. Tahmini ilişki üzerinden de 12-13 gün geçmişti

Benimki geç döllenmeydi adet gecikmesinin 4.gününde çok düşük değerle öğrenmiştim. Tahmini ilişki üzerinden de 12-13 gün geçmişti
Hiç bilmiyorum ki ama 7 gündür farklı şehirlerdeyiz en son bi hafta önce olmuştu işte onun öncesinde de iki gün önce olmuştu zaten yumurtlama geçti diye rahattım

Hiç bilmiyorum ki ama 7 gündür farklı şehirlerdeyiz en son bi hafta önce olmuştu işte onun öncesinde de iki gün önce olmuştu zaten yumurtlama geçti diye rahattım
Geç döllenmeyse birkaç gün sonra kanda yukselebilir bence biraz daha bekleyin inşallah vardır

Değeriniz kaçtı öğrendiğinizde

Kızlar merhaba reglime 4 gün kaldı 3 gün önce biraz pembe lekelenme ve 1 gün arayla tekrar lekelenme oldu 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Bu gün de çok az pembe şekilde kanamam geldi peçetede fark ettim ama diğerlerinden bir tık daha fazla ve karnım Regl olacak gibi ağrıyor 😣 sizce bu neden olur yerleşme kanaması mı başka bir şey mi acaba çünkü arada bir kaşıntı da oluyor genel akıntım devam da ediyor gün içinde

Back
X