• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

mitalla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Kızlar adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım aşırı silik bi çizgi çıktı. Sonra burda adetine az bi süre varken lh testi yapan ve pozitif çıkan birini gördüm herkes kesin hamilesin yazmıştı. Bende hem yaptığım gebelik testini hemde lh testinin görsellerini eklicem bi bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_7839.webp
    IMG_7839.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 345
  • IMG_7840.webp
    IMG_7840.webp
    8 KB · Görüntüleme: 298
lh testini bilmiyorum ama hamilelik testi pozitif gibi

Gebelik testi pozitif görünüyor zaten. Yarin degil sonraki gun sabah ilk iddarla yap tekrar. Koyulasma varsa kan vermeye gidersin. Elinde gebelik testi dururken Lh testini referans almak sacma. Lh testinde pik görmek sadece gebelik şüphesi olabilir demek ama gebelige isaret etmez kesin olarak

Gebelik testi pozitif görünüyor zaten. Yarin degil sonraki gun sabah ilk iddarla yap tekrar. Koyulasma varsa kan vermeye gidersin. Elinde gebelik testi dururken Lh testini referans almak sacma. Lh testinde pik görmek sadece gebelik şüphesi olabilir demek ama gebelige isaret etmez kesin olarak
Öyle yapmayı düşünüyorum aylardır deniyoruz ve tekrar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 🥺

Aşırı silik değil ki baya belli bence çizgiii🥰🥰

Aşırı silik değil ki baya belli bence çizgiii🥰🥰
Daha önce hiç çubukla gebelik testi yapmadım direk sağlık ocağında kan verip garantiye alıyordum. Bu defa zaten olmadı diye düşünüyordum sonra da ovülasyon testi almıştım onun içinde erken gebelik testi vardı bende amannn zaten yok bi bakayım dedim. Bana çizgi var yok arası gibi görünüyor tabi daha önce test yapanlar buna daha hakimdir diye düşünüyorum ama olmayınca ikinci çizgi silik mi yoksa hiç mi görünmüyor bilmiyorum

Merhaba, innovita marka ben de yaptım silik çizgi çıktı. Lh testimde koyu çıktı fakat sahte pozitif verdi. Aynısını dün @yardimseveranne de yaşadı. Elinizde başka marka varsa deneyin. İnşallah doğru çıkar gebesinizdir 🥹

IMG_0649.webp

Bu benim 5 ay önceki testim bundan sonraki gün kan verdim 128 di öyle söyliyim. Sizin idrarda silik gördüğünüz kanda bambaşka olabilir. Sizin marka eğer yalancı pozitiflik falan çıkarmıyorsa ve ilk 10 dakikada çekildiyse bana pozitif geldi

Merhaba, innovita marka ben de yaptım silik çizgi çıktı. Lh testimde koyu çıktı fakat sahte pozitif verdi. Aynısını dün @yardimseveranne de yaşadı. Elinizde başka marka varsa deneyin. İnşallah doğru çıkar gebesinizdir 🥹
İnşallah öyledir kan baktırdıktan sonra yazıcam tekrardan

Maalesef 2 kez silik pozitif verdi🥺 ertesi sabah ise baska testlerde bembeyazdi😭

Kızlar merhaba bu benim testim bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_6791.webp
    IMG_6791.webp
    8 KB · Görüntüleme: 295
geçen ay bu sorunu bu markayla bende yaşadım hatta lh baya pik çıktı gebelik silik çıktı ınnovıta markanın negatif tabıkı inşallah sizin testiniz dogru çıkar konu sahibi ❤️

Back
X