Hamile olabilir miyim

buse tok

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Merhabalar adetim 6 gündür gecikiyor sizce hamile olabilir miyim çok belirtim de yok aslında sadece kasıklarımda hafif batmalar var ve ilişki sırasında karnimda batma oluyor gibi Ağrı var idrar yaparken yanma hissediyorum beyaz akıntım var ve çok yemek yemesemde tıka basa yemek yemişim gibi hissediyorum iştahım yok hamile olabilir miyim

Olabilrisin test yap
Yani bir kaç gün önce yaptım ama çok belirsiz yok denecek kadar az bir çizgi çıktı yani göz yanılması olabilir mi diye düşündüm başkasına gösterdim o da var çizgi dedi

Bunlar hamilelikten, adet gecikmesinden ya da psikolojik de olabiliyor yani hersey olabilir. Test yapmak lazim

Bunlar hamilelikten, adet gecikmesinden ya da psikolojik de olabiliyor yani hersey olabilir. Test yapmak lazim
Evet aslında test yaptım ama belirsiz çok silik bir çizgi çıktı kan vermek istemedim hemen heveslenmek istemedim

Evet aslında test yaptım ama belirsiz çok silik bir çizgi çıktı kan vermek istemedim hemen heveslenmek istemedim
6 gün uzun bir süre kanda kesin çıkar testte çıkmasa bile

6 gün uzun bir süre. Direkt kan verin olsun bitsin bence bu belirsizlik daha çok strese sokuyor. Ben de çok uğraştım anlıyorum en temizi direkt kan vermek

Bunlar belirti olabilir mi yani çok az belirtim var
Valla benımde hiç belirtim olmadı tek belirtim regl gecıkmesı bıde beyaz akıntım hatta o bıle azalmıstı regl olcam sanmıştım

Valla benımde hiç belirtim olmadı tek belirtim regl gecıkmesı bıde beyaz akıntım hatta o bıle azalmıstı regl olcam sanmıştım
Benimde dediğiniz gibi aslında neredeyse hiç belirtim yok yani mide bulantısı göğüste hassaslık falan yok sadece idrar yaparken yanma ve kasik ağrısı

Benimde dediğiniz gibi aslında neredeyse hiç belirtim yok yani mide bulantısı göğüste hassaslık falan yok sadece idrar yaparken yanma ve kasik ağrısı
yanma ve ağrı enfeksiyon belirtisi olabilir. O da regli etkiler

Bu kadar etkileyebilir mi
Herkesi farklı etkiler 6 gün etkilemesi fazla olur tabi. En iyisi kan verip kesinleştirin. Hamileyseniz de enfeksiyon çok önemli çünkü

Herkesi farklı etkiler 6 gün etkilemesi fazla olur tabi. En iyisi kan verip kesinleştirin. Hamileyseniz de enfeksiyon çok önemli çünkü
Yarın gidicem artık ya merakımdan hasta olucak ya da gidip hayal kırıklığına uğrayacağım başka çaresi yok

Yarın gidicem artık ya merakımdan hasta olucak ya da gidip hayal kırıklığına uğrayacağım başka çaresi yok
Hemenn baktırın sonucu da paylasin umarım istediğiniz gibi çıkarr

`