• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

hadigarishsh

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
286
14 mayıs son adet tarihim
1 haziran yumurtlama günümdü ve degerlendirildi
6 7 haziranda peçeteye 2 3 damla.kahverengi leke geldi
8 haziranda hem kahve hem uzayan akıntı oldu peçeteye gelen
Sol.kasigimda batma var bel agrim var bide 2 gündür enseden giren baş agrim
Şubat ayında düşük yaptım kimyasaldı korkuyorum şimdi

14 mayıs son adet tarihim
1 haziran yumurtlama günümdü ve degerlendirildi
6 7 haziranda peçeteye 2 3 damla.kahverengi leke geldi
8 haziranda hem kahve hem uzayan akıntı oldu peçeteye gelen
Sol.kasigimda batma var bel agrim var bide 2 gündür enseden giren baş agrim
Şubat ayında düşük yaptım kimyasaldı korkuyorum şimdi
Ben lekelenme olduğundan 2 gün sonra direkt kan verip öğrenmiştim benimde reglden 7 gün önce olmuştu kan verebilirsin tatlım

Ben lekelenme olduğundan 2 gün sonra direkt kan verip öğrenmiştim benimde reglden 7 gün önce olmuştu kan verebilirsin tatlım
Şubat ayındaki hamileligimde adetim gecikti test yaptım ona rağmen negatifti o yüzdende korkuyorum herseyden artik😏

Şubat ayındaki hamileligimde adetim gecikti test yaptım ona rağmen negatifti o yüzdende korkuyorum herseyden artik😏
Korkma bence bu kez var çünki bende o gebelikten önce 2 kimyasal aylarca negatif bir düşük ve tam bıraktım artık dediğimde olmuştu bende ümitsizdim değilimdir diye ama kan sonucu cıkınca sevinniştim

Korkma bence bu kez var çünki bende o gebelikten önce 2 kimyasal aylarca negatif bir düşük ve tam bıraktım artık dediğimde olmuştu bende ümitsizdim değilimdir diye ama kan sonucu cıkınca sevinniştim
1 2 gun daha bekleyip kan vereyim en iyisi insan umutlaniyo

Back
X