• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

pWdksioa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
14 temmuz ve 18 temmuz da korunmasız ilişki yaşadım eşimle. Daha önce korunuyordum. Bu sefer 14 ve 18 temmuzda korunmadım. İlişkiden 6 gün sonra kan da yani ayın 20 sinde kan testi yaptım negatif çıktı. Yarın sabah idrar testi yapacağım tam 10 gün oluyor hamilelik varsa idrar da çıkar mı adet günüm de geçti. Ayın 23 ü idi.

6 gün sonra çıkmaz zaten çok erken. 10 gün sonra da net sonuç vermeyebilir her zaman. Bence gecikmenizin üstünden 5-6 gün geçmesini bekleyin.

6 gün sonra çıkmaz zaten çok erken. 10 gün sonra da net sonuç vermeyebilir her zaman. Bence gecikmenizin üstünden 5-6 gün geçmesini bekleyin.
Tamam teşekkürler bekliyorum sabah yaptım ıdrar negatif zaten çıktı kafaya takmıcam .

Kızlar sabah dısardaydım öğlene doğru eve geldim adetim 3 gün gecikti bir yapayım dedim bir test sonuç bu çıktı silik çizgi sizce var mı ?

Eklentiler

• IMG_1135.webp
    IMG_1135.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar sabah dısardaydım öğlene doğru eve geldim adetim 3 gün gecikti bir yapayım dedim bir test sonuç bu çıktı silik çizgi sizce var mı ?
Var var canım birsz daha yakın çeker misin

Hayırlı olsun. Darısıda yıllardır gitmedikleri hastane doktor kullanmadıkları ilaç olmadıkları ameliyat görmedikleri göz ağrısı kalmayan arkadaşlara olur inşallah 🤲

Var var canım birsz daha yakın çeker misin
Darısıda sana ve sayfandaki kızlara olur bacım inşallah🤲 kısmet nasip işte geçende evliliği 25 gün olan kız vardı hani hamilemiyim diyen testi pozitif çıkmıştı Allah hepinize böyle kolay hamile kalmayı nasip etsin bacım

Darısıda sana ve sayfandaki kızlara olur bacım inşallah🤲 kısmet nasip işte geçende evliliği 25 gün olan kız vardı hani hamilemiyim diyen testi pozitif çıkmıştı Allah hepinize böyle kolay hamile kalmayı nasip etsin bacım
Bir yanlışı duzeltmem gerekiyor sayfamız 😡 çabuk sayfamıza gezme ortalıkta🤣🤣

Tamam tamam 😍 hayırlı olsun ama hastaneye gitmeden sabahları ilk idrarla koyulasmayi takip et sonra kan ver istersen

Bazen yalancı pozitif verebiliyor testler bazen kimyasal oluyor sağlıklı gebelikse test her geçen gün koyulasip kizaracak

Hayırlı olsun. Darısıda yıllardır gitmedikleri hastane doktor kullanmadıkları ilaç olmadıkları ameliyat görmedikleri göz ağrısı kalmayan arkadaşlara olur inşallah 🤲
Amin inşallah❤️🤲🏻 Teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırım pazartesi günü kan testi vermeyi düşünüyorum.

Bazen yalancı pozitif verebiliyor testler bazen kimyasal oluyor sağlıklı gebelikse test her geçen gün koyulasip kizaracak
Pazartesi kan vereceğim ama bu sabah ıdrarla test yapayım dedim sonuç negatif sizce neden negatif çıktı gün ıcerısınde yaptılarım silik çıkarken?

Kan testi yaptım değerim 0,18 negatif çıktı

Bu test predictor değil miydi kolay kolay da yanıltmaz ama hayref

Bu test predictor değil miydi kolay kolay da yanıltmaz ama hayref
Evet kan değerim düşük çıktı adet de olmadım. Gebelik belirtileri yaşıyorum anlamadım bende. Cumaya kadar adet olmazsam tekrar bi kan vereceğim benim gibi bu şekil değer çıkıp daha sonra hamile olanlar var mı ? Geç döllenme olabilir mi çıkmamıştır belki kan da ama idrarda çıkıyor :)

Back
X