hamile olabilir miyim?

nbht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
17
0
86
Diğer
1.5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz daha bir şey yok ama ben endişelenmeye başladım biraz:(
yarın normalde adet olmam lazım ama adet öncesi belirtilerin hiçbirini yaşamıyorum.önceki adetlerimde adet öncesi göğüs hassasiyetim olurdu,sivilce çıkardı bu ay hiç birisi yok.bugün test aldım cesaret edip yapamadım sizcfe hamile miyim test için erken mi meraktan ölüyorum:sinifsinif:

çok istediğin belli inş hamilesindir canım..
belirti arama yanıltıcı olabiliyor..
idrar testi için erkende olabilir çıkabilir de..
bu kişinin bünyesine ve döllenmeye göre değişir..
negatif görmeye alıştık zaten çok can yakmıyor bile artık hele de tüp tedavisinden eli boş dönünce..
istersen cesaretini topla yap testi..
çıkmazsa adeti beklersin belki geç döllenmedir bilemeyiz..
hayırlısı olsun inş..

evet eşim de bende çok istiyoruz.test yapmaya cesaretim yok çünkü hiçhamileliğe dair bir belirti hissetmiyorum.

cnm oncelikle insallah hamilesindir..gonlune gore versin rabbim

bence takinti yapma bende cok takardim kafama ve beklemedigim bir anda geldi melegim bana..inan bana psikolojinde etkili bu yolda..
heyecanini anliyorum ama hayirlisi olsun de akisina birak adet gununu bekleme testlerle kendini uzme..bence test icin erken..
hamilenin duasi tutarmis Rabbim sana saglikli bir evlat nasip etsin insallahh cnm

hamilelikte belirtiler hemen ortaya çıkmıyor ki herkeste..
belirtiye takılma..

Ben adetten bir gün önce yaptım testimi, hiç bir belirtim yoktu, ateşimi ölçtüğüm için tek belirti düşmeyen ateşimdi sonuç silik de olsa çift çizgi, inş senin de öyledir.

1.5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz daha bir şey yok ama ben endişelenmeye başladım biraz:(
yarın normalde adet olmam lazım ama adet öncesi belirtilerin hiçbirini yaşamıyorum.önceki adetlerimde adet öncesi göğüs hassasiyetim olurdu,sivilce çıkardı bu ay hiç birisi yok.bugün test aldım cesaret edip yapamadım sizcfe hamile miyim test için erken mi meraktan ölüyorum:sinifsinif:

umarım hamilesindir. bence testi yap. silik de olsa çıkma ihtimali var. ama negatif çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılma 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap allah tez zamanda bebişine kavuştursun :Saruboceq:

Canım bence biraz erken gibi. Gerçi hiç de belli olmaz Allah'ın takdiri ilahisi. Ama bende 1 buçuk senedir hamile kalmayı istediğim için hemen bir test yapardım ve tek çizgiyi görürdüm. Bırak belirti olmamayı, belirtiler var zannederdim ama sanırım psikolojik oluyordu hep ohaoldumsmile
Hatta bazı dönemlerde adet olduktan sonra bile test yaptığım olmuştu üstüne mi gördüm acaba diye. Son zamanlarda hele adet gecikmeleri yaşadım hep ümitlendim ama yine tek çizgi. O yüzden bekle derim, çok da takma kafana.

cnm oncelikle insallah hamilesindir..gonlune gore versin rabbim

bence takinti yapma bende cok takardim kafama ve beklemedigim bir anda geldi melegim bana..inan bana psikolojinde etkili bu yolda..
heyecanini anliyorum ama hayirlisi olsun de akisina birak adet gununu bekleme testlerle kendini uzme..bence test icin erken..
hamilenin duasi tutarmis Rabbim sana saglikli bir evlat nasip etsin insallahh cnm

Canım bana da dua et :kedi:
Hayırlısı evlatlar nasip etsin yüce Rabbim hepimize inşallah.

inşallah hamilesindir canım.hamilelik belirtisi bazı insanlarada erken dönemde bazılarında ise geç dönemde çıkabiliyo kendide belirti arayıp sitres olma canım

Back
X