Hamile olabilir miyim ?

velavela

Önümüzdki maçlra bakcz :D
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
367
-1
46
Gaziantep
kızlar beta hcg değerim 10,96 cıktı adetim 2 gün gecmişti.kaç haftalık veya günlük hamile olablrm?

kızlar beta hcg değerim 10,96 cıktı adetim 2 gün gecmişti.kaç haftalık veya günlük hamile olablrm?
oyle bır mukayese yapamayız canım mesela 2 haftalık hamıleyımdır bhcg20.44 cıkar ama sen 3 haftalıksındır 10.96 cıkmıs .. hamılesin ya sen ona bak

oyle bır mukayese yapamayız canım mesela 2 haftalık hamıleyımdır bhcg20.44 cıkar ama sen 3 haftalıksındır 10.96 cıkmıs .. hamılesin ya sen ona bak

teşekkür ederim cnm bnm cevabın için.peki kesin hamileyim değilmi?acilde test yaptırdım bikaç gün daha bekleyin dediler ben 2 yıldır uğraşıyordum pkoluydım ve bu anı duymak için neler yaşadım neler şimdi inanamıyorum

bekle guzelım 2 ye katlanır saglıklı bı gebelıkse ... sana bır topık soyleyeyım o topıge gır bızım topıgımız . senın gıbı bı cok arkadasımız var orda özelden topık adını yazayım sana olur mu?

aleeeevvvv inanamıyorum canım hamilesin
çok sevindim canım benim
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahh
ayyy valla bugün duyduğum en güzel haberr

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayrlı bir evlat olur inşaallah...tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…